Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę prowadzić na NFZ. Mam bardzo fajnego lekarza ginekologa, który jest taki sam a NFZ jak i prywatnie, co w sumie jest rzadkością.Ja za tydzień na nfz 11.10 ale się waham czy prowadzić na nfz czy prywatnie
Tez sie wahałam, ale jak wyczytalam jakie drogie badania są to zdecydowanie stwierdzilam ze bede prowadzić na nfz a prywatnie raz na jakis czas pójdę by sprawdzić czy na pewno dobrze jest Mozna i tak.Ja za tydzień na nfz 11.10 ale się waham czy prowadzić na nfz czy prywatnie
Ja prywatnie, mam pakiet medyczny z pracyJa za tydzień na nfz 11.10 ale się waham czy prowadzić na nfz czy prywatnie
Oo super , ja niby mam medicovera ale co z tego jak mój pakiet tego nie obejmuje a tam akurat ciężko trafić na dobrego lekarzaJa prywatnie, mam pakiet medyczny z pracy
Tak patrze w swoja kartę i wszystkie badania mam za free tylko prowadzenie ciaży płatne. Tak zapytam bo i tak skierowanie na badania bedzie musiał wystawić lekarz z medicover. Nie będzie miał z tym problemu? Przerabiałaś już to może?Ja chciałabym ciąże prowadzic u mojego lekarza z kliniki, a same badania bede robić z pakietu medicover bo mam z pracy.
Ja chodziłam w poprzedniej ciąży do jednego i drugiego a prywatnego znalazłam takiego który w szpitalu pracuje bo jakby co masz gwarancję że trafisz odrazu do szpitalaJa za tydzień na nfz 11.10 ale się waham czy prowadzić na nfz czy prywatnie