MamaLama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie napisane ja jestem po 3 dawkach. I oczywiście juz mi powiedzieli antyszczpionkowcy ze bd bezplodna hahahaha. Zgadzam sie z Toba no ja w ciazy sie na krztusiec zaszczepię, bo no covid i grypa akurat byla przed, choc 3 dawke wzielam w piatl, a 10 sni później okazało sie ze jestem w ciąży, to moze jakby w ciazy wzielam@Najra przecież dziewczyny Cię nie atakowały tylko merytorycznie napisały, że ktoś się może do tego przyczepić, że wychodzisz do kina. Ja np. o tym nie wiedziałam jakie są dokładne niuanse prawa w tej kwestii i co jest dozwolone a co nie, także super że ktoś z taką wiedzą chce się tym dzielić. Co do szczepień to jak najbardziej są przebadane i to szczepionki mrna przeciw koronawirusom są badane od 30 lat Ludzie muszą zrozumieć, że dużo groźniejsze niż szczepionki jest zachorowanie na covida. Jest szereg dowodów na turbo powikłania po przechorowaniu covida, które się mogą ciągnąć latami. To jest strasznie smutne. Ja np. świadomie nie chciałabym na takie cierpienie narażać mojego nienarodzonego jeszcze dziecka.
I co?, bo, ja nawet na krzesle u dentysty o, tym myslalam xD?Czekamy na jej betę jeszcze 2h.. Testy już od wczoraj piękne mocne jak moje
Hahahhaha jesteś udana jest w ciąży.I co?, bo, ja nawet na krzesle u dentysty o, tym myslalam xD?
Też tak miałam. Rozumiem Trzymaj się ciepło i wróć zaraz do nas.
Ale do ginekologa z tak niską betą?Hahahhaha jesteś udana jest w ciąży.
Hcg 187 ja tydzień temu miałam 125 także ciekawe czy lekarz określi jej ciążę na czerwiec czy lipiec
Ja jutro robię tak z ciekawości, a ona powtórzy sobie w środę w czwartek obie idziemy do giną.
A ja uważam, że w ogóle nie powinniśmy ruszać tematu o szczepieniach na covid. Niech każdy decyduje za siebie, nie ma co na siłę udowadniać swoje racje. Nie każdy może się zaszczepic, bo są przeciwwskazania i pozwólmy lekarzom decydować.@Najra przecież dziewczyny Cię nie atakowały tylko merytorycznie napisały, że ktoś się może do tego przyczepić, że wychodzisz do kina. Ja np. o tym nie wiedziałam jakie są dokładne niuanse prawa w tej kwestii i co jest dozwolone a co nie, także super że ktoś z taką wiedzą chce się tym dzielić. Co do szczepień to jak najbardziej są przebadane i to szczepionki mrna przeciw koronawirusom są badane od 30 lat Ludzie muszą zrozumieć, że dużo groźniejsze niż szczepionki jest zachorowanie na covida. Jest szereg dowodów na turbo powikłania po przechorowaniu covida, które się mogą ciągnąć latami. To jest strasznie smutne. Ja np. świadomie nie chciałabym na takie cierpienie narażać mojego nienarodzonego jeszcze dziecka.
A ja się z Tobą całkowicie zgadzam.@Najra i zamiast po prostu odejść z wątku, sama zaczynasz kolejną burzę. To może się zastanów, skąd była taka atmosfera na grupie.
Też ostatnio o tym myslalam, dlatego smutnych historii ja nie czytam. To jest moja pierwsza ciaza i nie mam zamiaru się stresować. Choć wiem ze w życiu roznie bywa, ale to nie powod zeby te dramaty i smutne historie mnie otaczały. Dlatego wez gleboki wdech i wydech.Ja też na jakiś czas rezygnuje z czytania forum przynajmniej do następnej wizyty i wtedy zobaczymy. Za dużo tu dramatów, złych histori. Nie zrozumcie mnie źle nie chodzi mi, że nie macie opisywać swoich histori tylko ja czytając je niepotrzebnie się denerwuje/analizuje i wiem, że to nie jest dla mnie dobre. Mam nadzieję, że powrócę z dobrymi wieściami.