reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Juz tydzień przed spodziewana miesiączka zaczelam miec dosc sporo gestego bialego śluzu i dalej tam mam, a dzisiaj wedlug OM jest 7 t 0 d.
Ja mam tak mokro ciągle że masakra. Ale wiem ze to jak najbardziej normalne.. Ale zastanawiałam się bo mam takie leki białe ale wodniste. Po wyschnięciu zostaje lekko żółty ślad.. Po rozmowie ze znajoma , mówiła że to normalne.. A ja się już denerwowałam że może jakaś infekcja.. Ale w sumie nie ma te śluz/uplawy zapachu ani nie są jakieś serkowata ani nic mnie nie piecze.Także się uspokoilam

Hej dziewczyny, a z innych objawów macie może też zawroty głowy?
Ja mam non stop. Jak się kładę do łóżka też kręci mi się w głowie. Przez to mam mdłości, gluta w gardle XD
i ciągłe osłabienie. Jak będzie tak dalej to też będę musiała zostać w domu, bo dojeżdżam do pracy 50 km codziennie autem w jedną stronę.
Gluta w gardle? Ja mam jak by stanal mi wlos na gardle i sie dusze 😱

Ja już po wizycie . Wszystko idzie ok. Aktualnie mam wpisane 5.1tc
W dalszym ciągu mam podejrzenie ciąży bliźniaczej. Dalej są 2 pęcherzyki ale jeden większy jeden mniejszy.
I lekarz podejrzewa że ten 2 albo później zaczol rosnąć albo już się wchłania. 25 mam kolejną wizytę to będzie 7 tc i będzie już wszystko wiadomo jak sprawa wygląda

Sprawdzony patent naszych mam na biegunkę [emoji41]
Galaretka owocowa wypita zanim stężeje [emoji57]
Działa cuda, czasem na zbyt długo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Galeretka? Wow, dobrze wiedzieć ☺️ pamiętam, że w podstawówce na stołówce dawali kisiel taki rozwodniony do picia zamiast kompotu, nienawidziłam tego, ale teraz chętnie bym to wypiła 🙈😆

reklama
Przed chwilą miałam tele z dyrektorem, bo moja menadzerka, ktorą zastepuje wraca z wychowawczego ale ona nie chce pełnego etatu więc szef chciał mnie zrobic menadzerem. Ja nie mam parcia, nie chcę dostac tego stanowiska, kiedy zaraz będę musiala isc na zwolnienie wiec już powiedziałam o ciązy i zeby sie wstrzymał. Szef zna moja historie poronień i wie, ze wtedy nawet kosztem swojego zdrowia nie zawalałam roboty. Teraz trzyma mocno za mnie kciuki i obmyślilismy szybki plan ktory bedziemy wdrazac od listopada, zebym sie nie stresowala pracą [emoji4] uff troszkę mi ulżylo.

Do góry