reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Na dole po prawej stronie mam GS i podany wymiar. Obok było napisane 4t6d ale nie wiem czy to lekarz sobie w spisał czy to automatycznie wyskakuje. Bo na górze w danych obok nazwiska miałam OM5t1d
Bo wielkościowo pęcherzyk wskazuje na 4t6d i automatycznie po zmierzeniu przeliczylo wiek ciąży. Dodatkowo przed usg lekarz wpisuje datę om, który potem widnieje na zdj. usg :)

reklama
Cześć dziewczyny,właśnie wybieram sie na betę. Miałam byc kwietniowa mama, ale chyba jednak będę czerwcowa. Dlaczego chyba ? Obawiam sie, bo nie dostalam @ po stracie a tu juz
Tydzien temu mialam kontrol lekarz mówił, ze jestem juz po owu. Wykryto u mnie mutacje, muszę czym prędzej beta potwierdzić i zgłosić sie w takim razie do mojego lekarza, czy dostanę heparyne, bo była tylko mowa o acard.
Jak beta?

Na dole po prawej stronie mam GS i podany wymiar. Obok było napisane 4t6d ale nie wiem czy to lekarz sobie w spisał czy to automatycznie wyskakuje. Bo na górze w danych obok nazwiska miałam OM5t1d
Sprzęt sam oblicza wiek ciąży na podstawie wielkości pęcherzyka czy zarodka, a om lekarz wpisuje albo i nie to zależy od niego. Tak mi powiedział mój lekarz.

reklama
Do góry