reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Właśnie za głęboko na pewno nie i robię to bardzo wolno:/ nie masuje też, bo czytałam w instrukcji, że nie wolno. Zawsze miałam skłonność do siniaków - może dlatego
Ja też mam skłonność do siniaków, uderzę się lekko i od razu wyłazi dziad. Wystarczy że z psem się pobawię od razu całe ręce w silnikach 🤦 w lato to aż mi czasami było wstyd, że taka posiniaczona jestem, jakby ktoś mnie bił 😂

Żaden lekarz nie wystawi zaświadczenia jesli nie ma karty ciazy czy nie ma potwierdzonej. Dla nich beta to jedno, a potwierdzenie to jest bicie serca. Takze pozostaje Ci @Najra albo lekarz rodzinny albo urlop.

Właśnie za głęboko na pewno nie i robię to bardzo wolno:/ nie masuje też, bo czytałam w instrukcji, że nie wolno. Zawsze miałam skłonność do siniaków - może dlatego
Ja masowałam zawsze przed zastrzykiem, wbijałam lekuchno pod skórę i powolutku. Nie raz mialam taka gulke jak kot jak mu dają kroplówkę, ale ona szybko się rozchodziła. I właśnie zawsze jak wbilam za głęboko, mialam siniora. Też jestem z tych, którym byle co i siniak. Moze masz po prostu delikatniejszy brzuch.

reklama
Do góry