Oliwia41
Fanka BB :)
Ja też mam wizytę 05.01 i wtedy dowiem się kiedy połówkoweja mam wizytę u ginekologa 05.01 a połówkowe 26.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam wizytę 05.01 i wtedy dowiem się kiedy połówkoweja mam wizytę u ginekologa 05.01 a połówkowe 26.01
Mi też mówiła konkretny tydzień, ale zapomniałam potem dopytalam mojego gina i ostatecznie zapisałam się jak będę 20+3. Więc chyba tak bezpiecznie skoro mój dziecior taki wielki.Ja również mam połówkowe w tej samej klinice co pierwsze usg. Dr kazała wyznaczyć się na nie za 9 tyg od pierwszych badań, i to akurat 28.01.. to będzie już skończony 21tc, a w zasadzie 21t5d lub patrząc na date z usg prenatalnego 22t0d.
I teraz tak sobie myślę, czy to jie za późno. No ale skoro tak dr mówiła..
To jest ok, na styk. Byleby nic doktor nie wypadło albo wizyta nie została odwołana.Ja również mam połówkowe w tej samej klinice co pierwsze usg. Dr kazała wyznaczyć się na nie za 9 tyg od pierwszych badań, i to akurat 28.01.. to będzie już skończony 21tc, a w zasadzie 21t5d lub patrząc na date z usg prenatalnego 22t0d.
Prosiłabym o dopisanie mojego połówkowego - 20.01 ja będę wtedy w 20+2Jeśli kogoś mam jeszcze dopisać to dajcie znać dziewczyny [emoji3526] miłego dnia
Fakt, na styk, dosłownie ostatni dzwonekJa również mam połówkowe w tej samej klinice co pierwsze usg. Dr kazała wyznaczyć się na nie za 9 tyg od pierwszych badań, i to akurat 28.01.. to będzie już skończony 21tc, a w zasadzie 21t5d lub patrząc na date z usg prenatalnego 22t0d.
Nie no myślę, że będzie ok. Inaczej dr sama by nie proponowała takiego terminu. Poza tym badania będą inne niż przy pierwszym usg. Liczę na swojego fuksaFakt, na styk, dosłownie ostatni dzwonek
Miałabym stres czy coś nie tak...
Dlatego ucieszyłam się jak mi wyznaczyli z pakietu na dziś - 18+5,
Kolejne USG na NFZ mam za 11 dni - 24.01 to Będę akurat 20+2 jak dobrze liczę
Ja mam połówkowe 19+6
kazda ma inaczejJa mam, połówkowe 20+1.