Mam wybraneCzy wszystkie macie już wybrane imiona? Czy jeszcze niektóre z Was czekają na potwierdzenie czy chłopczyk Czy dziewczynka?
reklama
Hej! Mamy na ten sam dzień terminWitam wszystkie przyszłe mamusie. Chciałabym dołączyć do Was, mam termin na 22 czerwca. Mam 31 lat, to moja trzecia ciąża, jestem mama 6-letniej Dusi.
anetak25
Fanka BB :)
My nawet nie mamy żadnych typów jeszcze... Stwierdziliśmy, że imionami zaczniemy się martwić, jak już będzie wiadomo, kto siedzi w brzuchu. Trochę się boję, że nie dojdziemy z mężem do żadnych wspólnych wniosków, bo podobają nam się zupełnie inne imiona. A ja to już w ogóle wybredna jestem i jakoś nic mi się nie podobaCzy wszystkie macie już wybrane imiona? Czy jeszcze niektóre z Was czekają na potwierdzenie czy chłopczyk Czy dziewczynka?
Stelle
Piesek moich rodziców też boi się fajerwerków kocham ją jak własnego, więc wczoraj już pisałam mamie żeby się nią dzisiaj dobrze zajęli jak będą strzelać. Ona ogólnie nie lubi hałasów. Jak jest burza to też jej odwala... Wyciąga język tak nienaturalnie i chowa się w dziwne miejsca. W starym domu weszła raz w kominek... Wyszła cała w kurzu i pajęczynach szkoda mi tych zwierzaków które będą dzisiaj umierać z przerażeniaA nasz pieseł z uwagi na izolację jest u mojej kuzynki. Ciągle o nim myślę, bo to najgorszy okres dla niego pewnie się boi, a cały czas słyszę, że strzelają fajerwerki... Jutro o 15 do nas wraca i pewnie to będzie jego ostatni spacer, bo potem już będzie wieczna panika w Nowy Rok wezmą go znowu. U nas niestety odczulanie na dźwięk nic nie daje, udało się przy innych rzeczach, ale fajerwerki nadal go blokują. Dodatkowo na naszym osiedlu ktoś regularnie strzela sobie nawet w wakacje, więc wszystkie rady "wyjdź z psem wcześniej, zapewnij mu komfortowe miejsce, włącz muzykę, daj uspokajacze" mozemy sobie w cztery litery włożyć. Bo jeden, maks trzy dni jeszcze to można zorganizować, ale cały rok to przesada.
Genadia
Nasza tak samo, dostaje totalnej paniki przez te wystrzały. To samo przy burzy. Od lat nigdzie nie chodzimy na sylwestra bo nie można jej zostawić samej w domu bo jest tak przerażona...Piesek moich rodziców też boi się fajerwerków kocham ją jak własnego, więc wczoraj już pisałam mamie żeby się nią dzisiaj dobrze zajęli jak będą strzelać. Ona ogólnie nie lubi hałasów. Jak jest burza to też jej odwala... Wyciąga język tak nienaturalnie i chowa się w dziwne miejsca. W starym domu weszła raz w kominek... Wyszła cała w kurzu i pajęczynach szkoda mi tych zwierzaków które będą dzisiaj umierać z przerażenia
Passtelova
Nasz pies powoli przestaje słyszeć (ma 12 lat). I to chyba jedyna nadzieja, że kiedyś przestanie na to zwracac uwagę :/Nasza tak samo, dostaje totalnej paniki przez te wystrzały. To samo przy burzy. Od lat nigdzie nie chodzimy na sylwestra bo nie można jej zostawić samej w domu bo jest tak przerażona...
reklama
Kundlica
Mój ma 14,5 i od 2 lat ma już spokój w sylwestra [emoji3590] są pewne plusy z tego że słyszy tyle co nic [emoji85] najgorsze że widzi równie mało, ale jest szczęśliwy [emoji4]Nasz pies powoli przestaje słyszeć (ma 12 lat). I to chyba jedyna nadzieja, że kiedyś przestanie na to zwracac uwagę :/