reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ostatnia edycja:
reklama
Mój Pies na szczęscie nie reaguje w żaden sposób na petardy. Nie ma problemu, ani w domu ani z wyjściem na spacer wieczorem kiedy już solidnie strzelają. Ale to przypadek jeden na milion za pewne.

Wszystkiego dobrego w Nowym.Roku!!

Mój Pies na szczęscie nie reaguje w żaden sposób na petardy. Nie ma problemu, ani w domu ani z wyjściem na spacer wieczorem kiedy już solidnie strzelają. Ale to przypadek jeden na milion za pewne.

Miałam kiedyś suczkę w typie jamnika szorstkowłosego po psie myśliwskim. Jak strzelały petardy, to trzeba było uważać, bo chciała łapać w zęby, na fajerwerki szczekała i jakby mogła to by do nich leciała ;) Pod koniec jej życia jej się odmieniło i wpuszczalismy ją do domu, tak bardzo się bała. A warto zaznaczyć, że ona w domu nie lubiła siedzieć nawet jak były mrozy na zewnątrz.

Dziewczyny jak wasze włosy? Mi strasznie wypadają jestem tym trochę zaniepokojona pamiętam że w pierwszej ciąży (7 lat temu) miałam super mocne i gęste dopiero po porodzie zaczęły wypadać a teraz to jakiś koszmar mam prześwity na głowie...

Dziewczyny jak wasze włosy? Mi strasznie wypadają jestem tym trochę zaniepokojona pamiętam że w pierwszej ciąży (7 lat temu) miałam super mocne i gęste dopiero po porodzie zaczęły wypadać a teraz to jakiś koszmar mam prześwity na głowie...
U mnie przeciwnie, rosną jak wściekle, wyszło pełno nowych (a byłam prawie lysa po covidzie jaki przeszliśmy w marcu). Minus taki, że te nowe pdstaja każdy w inna str [emoji38] najgorzej jak zwiąże w kucyk [emoji38]

Ja od zawsze miałam cienkie włosy i mało. Przy tarczycy ich stan się pogorszył i miałam prześwity, a teraz w ciąży jest o wiele lepiej 😳 zagęściły mi się o dziwo ale straszą, że po ciąży to będą wypadać 😰

Ja od zawsze miałam cienkie włosy i mało. Przy tarczycy ich stan się pogorszył i miałam prześwity, a teraz w ciąży jest o wiele lepiej 😳 zagęściły mi się o dziwo ale straszą, że po ciąży to będą wypadać 😰
Mi po pierwszej ciąży też poleciały...
Były wszędzie, pojechałam do fryzjera, ścięłam się na jeżyka...

Mój dokladnie to samo. Od małego nie ruszają go takie huki. Więc są dwa przypadki na milion :)

reklama
Ja już jakiś czas temu pytałam tutaj o eprawy włosów. Bo na początku leciały mi jak szalone. Teraz też, ale widzę, ze zdecydowanie mniej. U mnie "problem" taki, że wlosy mam długie, więc wystarczy ich kilka poplątanych na sZczotce żeby wydawalo się, że wypadło ich wiele. Ale muszę iść do fryzjera na farbowanie siwych ;D to trochę też podetnę..zawsze mi to pomagało. W ogole śmiech, mam 32 lata a od 2 lat siwych włosów od groma 🙈🙈🙈

Do góry