To fajnie, że typy już są, bo u mnie nic a nic ..My mamy narazie 3 typy ale lista się zmienia
reklama
Gosiu cieszę się, że połówkowe dobrze i córeczka rośnie. O zespole nic nie wiem, ale poczytam, bo nawet nie wiem co napisać. A tymczasem trzeba pozytywnie myśleć .Postanowiłam się odezwać przed świtami miałam robioną biopsję kosmówki wyniki odebrałam 18.12 potwierdzony Zespół Turnera, dziś miałam USG polowkowe na którym lekarz miał zwrócić uwagę na serduszko nerki i inne parametry. Wyszłam i poczułam ulgę na chwilę obecną wszystko jest dobrze. Jest to 20 tydzien i 1 dzień malutka waży 480 g.
Myślę bardzo pozytywnie, jest to wada genetyczna "przypadkowa " dziewczynki są niższe i potrzebny jest hormon wzrostu umysłowo rozwijają się poprawnie. Są choroby które idą w parze z zespołem Turnera często z sercem i nerkami. Ale u nas na chwilę obecną nic nie wykrytoGosiu cieszę się, że połówkowe dobrze i córeczka rośnie. O zespole nic nie wiem, ale poczytam, bo nawet nie wiem co napisać. A tymczasem trzeba pozytywnie myśleć .
Anka332
Fanka BB :)
My ostatnio księgę imion przeglądaliśmy z m i jakoś w tych trzech doszliśmy do porozumienia ale napewno wcześniej rodzinie nie powiemy bo nie będą się podobać
To fajnie, że typy już są, bo u mnie nic a nic ..
Lens.pens
U mnie od razu było wiadome jakie imię będzie dla chłopca ale dla dziewczynki pustka... Na szczęście okazało się że będzie synekTo fajnie, że typy już są, bo u mnie nic a nic ..
Anka332
No u nas dla chłopców też było kilka propozycji dla dziewczynki ciężko ale coś znaleźliśmy
U mnie od razu było wiadome jakie imię będzie dla chłopca ale dla dziewczynki pustka... Na szczęście okazało się że będzie synek
Kiniaagent
Zaciekawiona BB
Ja myślę o imieniu od dawna ale nic nie wymyśliłam. Tak samo jak z tym że oglądam ubranka ale żadnego nie kupiłam. Planuję pracować do końca lutego a potem mieć na te sprawy wiele czasu (12 tygodni to chyba dużo czasu). A wy jeszcze pracujecie ?
Super to bardzo dobre wieści .Myślę bardzo pozytywnie, jest to wada genetyczna "przypadkowa " dziewczynki są niższe i potrzebny jest hormon wzrostu umysłowo rozwijają się poprawnie. Są choroby które idą w parze z zespołem Turnera często z sercem i nerkami. Ale u nas na chwilę obecną nic nie wykryto
Ja miałam dla dziewczynki, a dla chłopca no dosłownie pustka.No u nas dla chłopców też było kilka propozycji dla dziewczynki ciężko ale coś znaleźliśmy
reklama
Fajnie macieU mnie od razu było wiadome jakie imię będzie dla chłopca ale dla dziewczynki pustka... Na szczęście okazało się że będzie synek