reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Mnie też już ani piersi tak nie bolą ani brzuch jak na początku. Dziś mam 6+4
Dziewczyny w 7 tygodniu, czy was nadal bola piersi? I brzuch? Jak to jest z waszymi bólami [emoji16] ja tak sie zaczelam zastanawiać i doszlam do wniosku ze mi piersi bola juz mniej niz na początku a brzuch co raz boli tak normalnie bym powiedziała

reklama
Hej :)!
Mnie bolą sutki przy dotyku [emoji14]
Ja niestety morduje się nadal z zatkanym nosem :( podobno jest wirus grypy i trwa tydzień [emoji1784][emoji30]

Dziewczyny w 7 tygodniu, czy was nadal bola piersi? I brzuch? Jak to jest z waszymi bólami [emoji16] ja tak sie zaczelam zastanawiać i doszlam do wniosku ze mi piersi bola juz mniej niz na początku a brzuch co raz boli tak normalnie bym powiedziała
Wczoraj zaczęłam 7 tydzień j dopiero dziś zaczęły bolec mnie sutki. A tak to zero objawów.

Ja jestem w 8tyg i u mnie objawy są już o wiele słabsze niż wcześniej. Piersi juz nie przeszkadzają mi podczas snu, brzuch się uspokoił. Tylko mdłości postanowiły ze mną wiernie pozostać :)

reklama
Do góry