reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja sie zastanawiam czy isc na bete jutro i zrobić jeszcze raz zobaczyć jak przyrasta, albo czekac cierpliwie na ta wizytę właśnie zaczelam 7 tydzień, 6+2 dzis
Teraz robienie bety nie do końca ma sens [emoji846] powyżej 6000 wynik powinien się podwajać co ok 72, a nawet 96 godzin. Mówią,że na tym etapie zostaje i najbardziej wiarygodne jest USG

reklama
Mnie brzuch boli cały czas. Staram się dużo odpoczywać i czekam na usg. Jeszcze tydzień.
Bierzesz nospe? Mi lekarz wypisal luteinę i jakiś lek rozkurczowy ale w ulotce pisze żeby nie brać w ciąży, więc zamiast tego biorę właśnie nospe. Kurde chyba z poprzednimi nie bolał mnie tak brzuch.. Mam nadzieję że fasolka jest tam gdzie powinna..

Wynik w poniedziałek mialam 408 ciaza jest wiec na pewno mlodsza i o tym jestem przekonana ale narazie dopoki nie mam usg trzmam sie tygodnia z om [emoji1] wiec chyba zrobię ta bete

O nie... Właśnie zaliczyłam wymioty [emoji3525][emoji3525] Zaczyna się to, czego się obawiałam. Jak tak dalej będzie to biorę dziś wolne. Ale to przyniosło mi chwilowo ulgę.

Mnie kalkulatory wyliczaja na 8 czerwca i z usg też wychodzi 8 zobaczymy jak będzie dalej. W środę miałam wizytę i było serduszko. Wszystko dobrze. Mam założona kartę ciąży. A dzisiaj iide do drugiej lekarki i jak wszystko będzie Oki to zamawiam segregator, a co. W poprzedniej ciąży nie wiedziałam, że są takie bajery.

Dziewczyny a ja dziś od rana zerknę uszy, jedno i drugie. Nie bolą, nie szumią, a zatkane. Mega denerwujące, nie wiem czy to następstwo przeziębienia czy co tam sie zadzialo.
Poza tym dziś mam wizytę u ginekologa, już nie mogę się doczekać. :)

reklama
Do góry