reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

A ja się zbieram do pracy [emoji2]
Współczuje wszystkim [emoji1785][emoji2961]...

U mnie w zasadzie nadal samopoczucie dobre, żadnych [emoji1785][emoji2961]

Strasznie krótko dzisiaj spałam, bo do późna rozmawialiśmy z tż o różnych sprawach, ale jakoś na razie nie odczuwam zmęczenia. Na pewno mnie dopadnie ok 12.00 [emoji33][emoji33]

reklama
Bierzesz nospe? Mi lekarz wypisal luteinę i jakiś lek rozkurczowy ale w ulotce pisze żeby nie brać w ciąży, więc zamiast tego biorę właśnie nospe. Kurde chyba z poprzednimi nie bolał mnie tak brzuch.. Mam nadzieję że fasolka jest tam gdzie powinna..
Lekarz sugeruje nospę, ale nie biorę. W poprzednich ciążach było to samo.

Dziwna sprawa te kalkulatory [emoji85] mi pisze ze ciąża 5 tygodni i 1 dzień a termin porodu 18 czerwca [emoji846] kiedy miałaś om ? Ja 12 września.
[/QUOTE
Dziwna sprawa te kalkulatory [emoji85] mi pisze ze ciąża 5 tygodni i 1 dzień a termin porodu 18 czerwca [emoji846] kiedy miałaś om ? Ja 12 września.
Om 13 września cykle srednio 28 dni ale i tak z usg wyjdzie inna data

Cześć Dziewczyny :). Tak Was podglądam od kilku dni co tu piszecie i postanowiłam dołączyć. Ostatni okres zaczął mi się 15 września. Urlopowałam wcześniej i zapomniałam zadzwonić i poprosić o wypisanie recepty na tabletki anty, co mojemu partnerowi nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie ;). Stwierdziłam, że ryzykujemy, jak będzie to będzie, jak nie to nie. Myślałam, że szansa na to, że od razu po odstawieniu tabletek jest niewielka, a tu jednak proszę... :), testy ciążowe zrobione w poniedziałek pokazały dwie grube krechy :). Trochę to skomplikowało sprawy studiów, z którymi będę próbowała się jutro dogadać, ale... kiedy jak nie teraz? :), oboje mamy 33 lata, więc najwyższy czas :). Według wstępnych (moich i aplikacji) obliczeń poród wypada na 21 czerwca, więc dołączam do Was, przyszłe mamusie :)

Cześć Dziewczyny :). Tak Was podglądam od kilku dni co tu piszecie i postanowiłam dołączyć. Ostatni okres zaczął mi się 15 września. Urlopowałam wcześniej i zapomniałam zadzwonić i poprosić o wypisanie recepty na tabletki anty, co mojemu partnerowi nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie ;). Stwierdziłam, że ryzykujemy, jak będzie to będzie, jak nie to nie. Myślałam, że szansa na to, że od razu po odstawieniu tabletek jest niewielka, a tu jednak proszę... :), testy ciążowe zrobione w poniedziałek pokazały dwie grube krechy :). Trochę to skomplikowało sprawy studiów, z którymi będę próbowała się jutro dogadać, ale... kiedy jak nie teraz? :), oboje mamy 33 lata, więc najwyższy czas :). Według wstępnych (moich i aplikacji) obliczeń poród wypada na 21 czerwca, więc dołączam do Was, przyszłe mamusie :)
Hej :) ja tez zobaczyłam dwie kreski w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji która brałam 4 lata :)

Tak zajść w ciąże to marzenie :)

Dziewczyny w 7 tygodniu, czy was nadal bola piersi? I brzuch? Jak to jest z waszymi bólami [emoji16] ja tak sie zaczelam zastanawiać i doszlam do wniosku ze mi piersi bola juz mniej niz na początku a brzuch co raz boli tak normalnie bym powiedziała

reklama
Do góry