reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja według OM mam 7tc3d A według wczorajszego usg 6tc5d i nie mam jeszcze karty ciazy, lekarka mowi ze do zalozenia potrzebuje wszystkie badania
@Myszka90 Super że ustały :) będziesz się mniej denerwować, a już jutro wizyta :)

Hej, mi wypada termin na 26.06.2020 :) jestem aktualnie na l4, po olewa mi brzuch, na usg jeszcze nic nie widać ale beta hsg ładnie rośnie. Wizytę mam aż za 3 tygodnie

Dziewczyny, u mnie zaczął się dopiero 5 tc i z objawow to mam nudności, ból piersi no i właśnie ból brzucha, który mnie martwi, mialyscie tak?????? Panikuje

Dziewczyny, u mnie zaczął się dopiero 5 tc i z objawow to mam nudności, ból piersi no i właśnie ból brzucha, który mnie martwi, mialyscie tak?????? Panikuje

Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ?
U mnie 5 tydz + 3 dni a termin mam na 15.06.2020 , trochę się zastanawiam czy dobrze mam to obliczone bo u Ciebie wychodzi początek 5 tygodnia i termin na 26.06.2020 ..

reklama
My juz mamy karte ciazy zalozona w 6tc. A dziewczyny dostalyscie skierowanie na badania plenatarne?

Ja w poprzedniej ciąży na badania prenatalne szlam prywatnie bez skierowania. Skierowanie dostaje się chyba tylko w przypadkach ciężkich chorób genetycznych w rodzinie czy poprzedniej ciąży i jeśli kobieta ma powyżej 35 lat. Jeśli się nie mylę oczywiście

Do góry