reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Tylko mnie od samego poczatku brzuch bolal jak na okres a teraz prawie nic...
Ola jeśli Cię coś niepokoi to zrób betę i za 48h powtórz. Wynik będzie szybciej niż wizyta a na pewno Cenie uspokoi [emoji3526]
Ja w poprzedniej ciąży też nie miałam objawów...zaczęły się dopiero w 3 miesiącu. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze [emoji4]

@Alicja z Krainy Czarów też Ciebie dobrze rozumiem straciłam dwie ciąże, jedna w 8 a druga w 11 tygodniu. Pomiędzy nimi ciąża szczęśliwie donoszona ale problemy od 3 miesiąca [emoji85] więc ja te ciągle w strachu. Najlepiej wspominam okres kiedy zaczął się syn ruszać bo wiedziałam że jest dobrze, aczkolwiek był leniwy i nie raz mi też strachu napędził [emoji85] ja to mówię że dopóki nie utule maleństwa to spokojna nie będę [emoji33]

Super że ustały [emoji4] już się nie będziesz denerwować. Jutro wizyta to pewnie się już doczekać nie możesz, sama się już doczekać nie mogę jakie zdjęcie usg namtu pokażesz [emoji4] ja dopiero za tydzień w czwartek mam wizytę mam nadzieję że już coś będzie widać bo to będzie już wtedy 7tydz+3 a na ostatnim (5tydz+3)to był tylko pecherzyk i ciałko żółte.
Dziewczyn, plamienia ustały, nic się na razie nie dzieje. Zobaczymy jak będzie dzisiaj i jutro wizyta. Strasznie się denerwuje ale mam nadzieję że będzie możliwość wykonania USG i co nieco zobaczę. Jutro 6t+3d [emoji3526]

Dziewczyny, które robiły badanie progesteronu, ile płaciliście za badanie?

Myszka a tak ciekawości, jak u Ciebie było z poronieniami w tych dwóch ciążach straconych, nagle zaczęły się krwawienia, czy na usg nie było widać bijącego serduszka?

Kurczę jak byłam w ciąży pare lat temu i też byłam zapisana na forum to nie było aż tyle przypadków takich, jak u nas na forum

Za progesteron 20zl w diagnostyce
Dziewczyny, które robiły badanie progesteronu, ile płaciliście za badanie?

Myszka a tak ciekawości, jak u Ciebie było z poronieniami w tych dwóch ciążach straconych, nagle zaczęły się krwawienia, czy na usg nie było widać bijącego serduszka?

Kurczę jak byłam w ciąży pare lat temu i też byłam zapisana na forum to nie było aż tyle przypadków takich, jak u nas na forum

reklama
No to super [emoji8] który teraz masz tc?
Cześć Dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie, trafiłam na mega miła Panią doktor a Pani położna jest jeszcze milsza. Założyli mi kartę ciazy, najbardziej obawiałam się ciazy pozamacicznej, pani doktor uspokoila mnie i powiedziała że na razie jest wszystko wporzadku. Wizyta za miesiąc, już się nie mogę doczekać aż usłyszę serduszko [emoji7][emoji7]

Do góry