Myszka90
Fanka BB :)
Słodziak [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola jeśli Cię coś niepokoi to zrób betę i za 48h powtórz. Wynik będzie szybciej niż wizyta a na pewno Cenie uspokoi [emoji3526]Tylko mnie od samego poczatku brzuch bolal jak na okres a teraz prawie nic...
Spróbuje na pewno!
Niby te nudności raz mocniej raz słabiej ale meczy mnie to strasznie
Dziewczyn, plamienia ustały, nic się na razie nie dzieje. Zobaczymy jak będzie dzisiaj i jutro wizyta. Strasznie się denerwuje ale mam nadzieję że będzie możliwość wykonania USG i co nieco zobaczę. Jutro 6t+3d [emoji3526]
Dziewczyny, które robiły badanie progesteronu, ile płaciliście za badanie?
Myszka a tak ciekawości, jak u Ciebie było z poronieniami w tych dwóch ciążach straconych, nagle zaczęły się krwawienia, czy na usg nie było widać bijącego serduszka?
Kurczę jak byłam w ciąży pare lat temu i też byłam zapisana na forum to nie było aż tyle przypadków takich, jak u nas na forum
Cześć Dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie, trafiłam na mega miła Panią doktor a Pani położna jest jeszcze milsza. Założyli mi kartę ciazy, najbardziej obawiałam się ciazy pozamacicznej, pani doktor uspokoila mnie i powiedziała że na razie jest wszystko wporzadku. Wizyta za miesiąc, już się nie mogę doczekać aż usłyszę serduszko [emoji7][emoji7]