reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja według OM mam 7tc3d A według wczorajszego usg 6tc5d i nie mam jeszcze karty ciazy, lekarka mowi ze do zalozenia potrzebuje wszystkie badania
@Myszka90 Super że ustały :) będziesz się mniej denerwować, a już jutro wizyta :)

Hej, mi wypada termin na 26.06.2020 :) jestem aktualnie na l4, po olewa mi brzuch, na usg jeszcze nic nie widać ale beta hsg ładnie rośnie. Wizytę mam aż za 3 tygodnie

Dziewczyny, u mnie zaczął się dopiero 5 tc i z objawow to mam nudności, ból piersi no i właśnie ból brzucha, który mnie martwi, mialyscie tak?????? Panikuje

Dziewczyny, u mnie zaczął się dopiero 5 tc i z objawow to mam nudności, ból piersi no i właśnie ból brzucha, który mnie martwi, mialyscie tak?????? Panikuje

Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ?
U mnie 5 tydz + 3 dni a termin mam na 15.06.2020 , trochę się zastanawiam czy dobrze mam to obliczone bo u Ciebie wychodzi początek 5 tygodnia i termin na 26.06.2020 ..

reklama
My juz mamy karte ciazy zalozona w 6tc. A dziewczyny dostalyscie skierowanie na badania plenatarne?

Ja w poprzedniej ciąży na badania prenatalne szlam prywatnie bez skierowania. Skierowanie dostaje się chyba tylko w przypadkach ciężkich chorób genetycznych w rodzinie czy poprzedniej ciąży i jeśli kobieta ma powyżej 35 lat. Jeśli się nie mylę oczywiście

Do góry