B
beata5054
Gość
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyn, plamienia ustały, nic się na razie nie dzieje. Zobaczymy jak będzie dzisiaj i jutro wizyta. Strasznie się denerwuje ale mam nadzieję że będzie możliwość wykonania USG i co nieco zobaczę. Jutro 6t+3d [emoji3526]
5+5
Laski jak to jest, czy wasi partnerzy/mężowie towarzyszą wam na wizytach u gin ?
Mój idzie ze mną w poniedziałek. Ale nie jesteśmy z tych samych miejscowości - dopiero za parę miesiecy się będę przeprowadzać. Więc na pewno nie będzie ze mną na wszystkich wizytach.
Mój będzie tylko podczas tych 3 najważniejszych badań usg.
W poprzedniej ciąży tez tak był.
Pierwsza ciąża na początku się rozwijała, potem w 8 tygodniu serduszko biło ale słabo, trzeba było czekać, a w 10-11tyg przestalo bic, wówczas miałam łyżeczkowanie. Druga ciąża zakończyła się szczęśliwie i mam dwuletniego synka, ale miałam przejscia z krwiakami i dwoma krwotokami. A trzecia ciąża byłam na USG i był pęcherzyk, miałam straszne mdłości które nagle ustały. Zrobiłam betę i progesteron i okazało się że wszytko spadło to był 8 tydzień a ciąża ponoć zatrzymała się na 6tygodniu. Czekałam kilka dni i zaczęły się krwawienia - poronienie samoistne. I taka to moja historia, cieszę się że mam synka. Teraz też jestem dobrej myśli, zobaczymy jutro.Dziewczyny, które robiły badanie progesteronu, ile płaciliście za badanie?
Myszka a tak ciekawości, jak u Ciebie było z poronieniami w tych dwóch ciążach straconych, nagle zaczęły się krwawienia, czy na usg nie było widać bijącego serduszka?
Kurczę jak byłam w ciąży pare lat temu i też byłam zapisana na forum to nie było aż tyle przypadków takich, jak u nas na forum
Mój Mąż na wizyty kontrolne nie chodzi że mną, bo zwykle są w ciągu dnia, ale na USG na wszystkich był i będzie [emoji3526] nawet poprzednia CC się nie zniechecil więc jak tylko bedzie taka możliwość w tej ciąży to też bedzie [emoji4]5+5
Laski jak to jest, czy wasi partnerzy/mężowie towarzyszą wam na wizytach u gin ?
Czyli w których? To moja pierwsza ciąża więc dopiero się wszystkiego dowiaduje [emoji4]