reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

U mnie podobnie tylko po 8h dziennie.... I po 2 godzinach kompletnie nie mam weny do pracy
Ja mam spore problemy ze spaniem.. Nie mogę się wyspać. Cały czas się budzę. Kawę w pracy mogę wypić około 12 bo inaczej mnie mdli. Nie mam apetytu muszę wszystko w siebie wmuszac.. Nawet wodę. Chodzę cały czas przybita i blada..

reklama
Mnie pobolewa brzuch i co chwilę biegam do toalety, żeby sprawdzić, czy nie zaczęłam krwawić, uczucie jakby zaraz miesiączka miała przyjść. Co chwilę łapię cycuchy żeby sprawdzić czy nadal bolą ;). A z wizytą masz rację, ale ciężko wytrzymać do 8 tygodnia ;)
To masz tak jak ja. Z tym że mnie nie bolą piersi, mimo że zrobiły się naprawdę ogromne. ;)
Zgadzam się, że ciężko wytrzymać, ale jakby się znowu okazało, że coś jest nie tak, to nie chcę potem chodzić znowu co tydzień i oglądać pusty pęcherzyk. Bez sensu.

Ja do lekarza idę dopiero 23.10, to już powinna być jakaś połowa ósmego tygodnia i wszystko powinno być jasne. W poprzednich ciążach chodziłam bardzo wcześnie, a potem co parę dni, bo nic nie było widać, i nic z tego nie wynikło oprócz dodatkowych nerwów.
Też którąś z was tak pobolewa brzuch jak na okres?

Mnie co jakiś czas

Mnie pobolewa brzuch i co chwilę biegam do toalety, żeby sprawdzić, czy nie zaczęłam krwawić, uczucie jakby zaraz miesiączka miała przyjść. Co chwilę łapię cycuchy żeby sprawdzić czy nadal bolą ;). A z wizytą masz rację, ale ciężko wytrzymać do 8 tygodnia ;)

Ja w tamtej ciąży tak miałam i teraz tez. Ze czuje jakby ze mnie leciało a to jakiś śluz. I wtedy tez się stresowałam. W ogóle później z kolei bałam się, ze to płyn odpływa a taka uroda moja po prostu :)

reklama
Witam. Kalkulator wyliczył mi termin na 08.06. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo to moja 5 ciąża. Pierwsza poronienie (zabieg), druga zdrowa córeczka-ciąża bez problemów, trzecia poronienie samoistnie, czwarta poronienie (zabieg w tym roku). Zrobiłam badania na wszystko co mogło być przyczyną strat, ale wszystko w normie. W piatek w 27dc moja beta wynosiła 94,6, a w poniedziałek 30dc (591, 5). Wizytę mam w piątek ale pewnie jeszcze nic nie zobaczę. Chciałam Was za to prosić o trzymanie kciukow i modlitwę jak możecie, bo kolejnej straty chyba nie przetrwam

Do góry