Liily
Fanka BB :)
GratulacjeJa właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJa właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek
Ja właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek
Przykro mi, a szlysmy bardzo podobnie. Ale mam nadzieję że ten cykl będzie owocny i dołączysz w przyszłym miesiącu :*Gratuluje nowym mamusiom:-)
Ja niestety się z Wami zegnam:-( wygląda na to że test sprawił mi figla pokazując pozytyw a @ spóźnił się dodatkowo 3 dni:-)
Dajcie o siebie i maluszki!
SuperJa właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek
U mnie podobnie tylko po 8h dziennie.... I po 2 godzinach kompletnie nie mam weny do pracyJa mam wizytę dopiero 12 października. I już się nie mogę doczekać... =(
Jeszcze mam stresująca pracę 10 godzin przed komputerem .. Nie wiem co to będzie..
Super gratuluję :-*Ja właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek
Mnie pobolewa brzuch i co chwilę biegam do toalety, żeby sprawdzić, czy nie zaczęłam krwawić, uczucie jakby zaraz miesiączka miała przyjść. Co chwilę łapię cycuchy żeby sprawdzić czy nadal bolą . A z wizytą masz rację, ale ciężko wytrzymać do 8 tygodniaJa do lekarza idę dopiero 23.10, to już powinna być jakaś połowa ósmego tygodnia i wszystko powinno być jasne. W poprzednich ciążach chodziłam bardzo wcześnie, a potem co parę dni, bo nic nie było widać, i nic z tego nie wynikło oprócz dodatkowych nerwów.
Też którąś z was tak pobolewa brzuch jak na okres?