reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
7.09 . Robiłam chyba z 15 testów i na każdym kreska jest z dnia na dzień widoczniejsza. Nie jestem pewna jeszcze . Być może wadliwe testy byly, ale zobaczymy
Cześć moja OM też 07.09 :) mi z kalkulatorów wychodzi termin na 12.06 :D. Na teście miałam cień cienia, a nawet mniej, więc zrobiłam betę i wyniosła 22 :D

Mam za sobą trudną historię i ciążę biochemiczną w poprzednim miesiącu. Wiem, że jest wcześnie ale mam wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

Wizyta na 17.10

Ostatnia edycja:
Hejka zastanawiałam się czy wątek już będzie, a tu tyle czytania :o
U mnie OM 1.09, pierwsza wizyta u lekarza za mną, ale było za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć w piątek następna wizyta - już nie mogę się doczekać . Mam nadzieję,że wszystko będzie ok, bo to czekanie doprowadza mnie do szału

reklama
Hejka zastanawiałam się czy wątek już będzie, a tu tyle czytania :o
U mnie OM 1.09, pierwsza wizyta u lekarza za mną, ale było za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć w piątek następna wizyta - już nie mogę się doczekać . Mam nadzieję,że wszystko będzie ok, bo to czekanie doprowadza mnie do szału
To idziemy podobnie [emoji3526] u mnie OM 2.09.
Wizytę mam dopiero 17.10, w gabinecie jest USG więc mam nadzieję że od razu mi doktorka zrobi [emoji3526] a na razie z wczoraj mam wykonana betę i nie dam rady iść jutro więc pójdę po 72h, czyli w piątek.

Eh to czekanie [emoji85] osiwieje najpierw do pierwszego USG a potem do kolejnego i aż do czasu gdy przytulę maleństwo [emoji86][emoji86][emoji86]
Jestem dobrej myśli, ale mimo wszystko pełna obaw czy tym razem zakończy się szczęśliwie.

Do góry