reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
7.09 . Robiłam chyba z 15 testów i na każdym kreska jest z dnia na dzień widoczniejsza. Nie jestem pewna jeszcze . Być może wadliwe testy byly, ale zobaczymy
Cześć moja OM też 07.09 :) mi z kalkulatorów wychodzi termin na 12.06 :D. Na teście miałam cień cienia, a nawet mniej, więc zrobiłam betę i wyniosła 22 :D

Mam za sobą trudną historię i ciążę biochemiczną w poprzednim miesiącu. Wiem, że jest wcześnie ale mam wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

Wizyta na 17.10

Ostatnia edycja:
Hejka zastanawiałam się czy wątek już będzie, a tu tyle czytania :o
U mnie OM 1.09, pierwsza wizyta u lekarza za mną, ale było za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć w piątek następna wizyta - już nie mogę się doczekać . Mam nadzieję,że wszystko będzie ok, bo to czekanie doprowadza mnie do szału

reklama
Hejka zastanawiałam się czy wątek już będzie, a tu tyle czytania :o
U mnie OM 1.09, pierwsza wizyta u lekarza za mną, ale było za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć w piątek następna wizyta - już nie mogę się doczekać . Mam nadzieję,że wszystko będzie ok, bo to czekanie doprowadza mnie do szału
To idziemy podobnie [emoji3526] u mnie OM 2.09.
Wizytę mam dopiero 17.10, w gabinecie jest USG więc mam nadzieję że od razu mi doktorka zrobi [emoji3526] a na razie z wczoraj mam wykonana betę i nie dam rady iść jutro więc pójdę po 72h, czyli w piątek.

Eh to czekanie [emoji85] osiwieje najpierw do pierwszego USG a potem do kolejnego i aż do czasu gdy przytulę maleństwo [emoji86][emoji86][emoji86]
Jestem dobrej myśli, ale mimo wszystko pełna obaw czy tym razem zakończy się szczęśliwie.

Do góry