reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Strasznie masz nadgorliwego ginekologa. To tylko dwa dni różnicy. Ja miałam OM 25 sierpnia i gin mi powiedziała że aby uniknąć właśnie takiej sytuacji jak Twoja to żebym przyszła w 8 TC (idę 7+1). Wtedy nie będzie żadnych wątpliwości. A jeśli do czwartku znowu nic nie będziesz miała to weekend z głowy podejrzewam bo będziesz się zamartwiała :(
No właśnie, też się zdziwiłam, że tak szybko kazała przyjść. Mam zrobić badania: beta, progesteron i estradiol. Poza tym luteina 3 razy dziennie.

A masz regularne cykle ? Ja nie dlatego myślę że będę miała większą różnice między OM a usg
Zanim zaszłan w ciążę miałam bardzo wysoką prolaktynę i przez to miałam nieregularne miesiączki i cykle bez owulacji. Brałam przez 8 tygodni dostinex na obniżenie prolaktyny i po tym udało mi się zajść w ciążę. Moje cykle trwały od 26 do nawet 40 dni.

reklama
Do góry