Myszka90
Fanka BB :)
Tinia to wszysto dobrze rokuje[emoji847] a który to dc?
Moje dzisiejsze badanie Zobacz załącznik 1028862
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz regularne cykle ? Ja nie dlatego myślę że będę miała większą różnice między OM a usgJa miałam ostatnia miesiączkę 27.08 i termin z ostatniej miesiączki mam na 1.06 a z usg ma 2.06
Mnie też boli głowa często ostatnio. A dziś mi nie dobrze ,siedzę właśnie nad obiadem w pracy ,jestem strasznie głodna a jednocześnie nie mam ochoty jescTinia super wynik oby dobrze przyrastala
sojnabig niestety całkiem możliwe że to efekt "uboczny" ciąży. Ja w pierwszej na początku co chwila miałam bóle i ledwie sobie dawałam z nimi radę dozwolonymi lekami.
Gratuluje nowym mamusiom:-)
Ja niestety się z Wami zegnam:-( wygląda na to że test sprawił mi figla pokazując pozytyw a @ spóźnił się dodatkowo 3 dni:-)
Dajcie o siebie i maluszki!