reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach? 🤔🤔🤔

reklama
Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach? 🤔🤔🤔

Tak ja piorę wszystko ,sugeruję się metkami . Niektóre po praniu w 60° to by się rozleciały .

Od wczoraj mam imprezę w brzuchu, dziś doszły bóle jakby menstruacyjne. Mam nadzieję że to tylko wstawianie się w kanał 🤦‍♀️czuje się jak wielka piłka 😂😂 A wy jak tam dziś?

Tak ja piorę wszystko ,sugeruję się metkami . Niektóre po praniu w 60° to by się rozleciały .

Od wczoraj mam imprezę w brzuchu, dziś doszły bóle jakby menstruacyjne. Mam nadzieję że to tylko wstawianie się w kanał 🤦‍♀️czuje się jak wielka piłka 😂😂 A wy jak tam dziś?

Ja też czuję jakby menstruacyjne i dodatkowo boli mnie w pachwinach :/
Może to od wczorajszych szaleństw mojej Małej? 🤔

Myślę że tak może być. Od szaleństw :) Synu mój mnie ostatnio nie oszczędza ,a do tego zauwazylam że chodzę jak kaczka 😂😂 🦆🦆też tak macie ?

oj taaak.... :D i zadyszka....męczy mnie nawet ubieranie się. W ogóle ubieranie się u mnie to też komedia. Totalnie we wszystkim jest mi niewygodnie. Najlepiej w piżamach :D :D

Myślę że tak może być. Od szaleństw :) Synu mój mnie ostatnio nie oszczędza ,a do tego zauwazylam że chodzę jak kaczka 😂😂 🦆🦆też tak macie ?
Doris z tym chodzeniem jak kaczka to też tak mam ogólnie osłabłam z sił i ciężko że snem. Pocieszam się ze jeszcze 7 tygodni zostało aczkolwiek mam przeczucie ze parę dni wcześniej będzie niż lekarz wyliczył z miesiaczki

Mi zostały 4 tygodnie do porodu wg usg , na 07.05 mam wizytę więc wszystkiego się dowiem . Wstępnie miało być skierowanie na oddział na 25.05 ,no zobaczymy jak to będzie.

@martyna4641 ja czytałem dużo o materacach ,ważne aby były twarde nie zapadające się. Jednak trzeba liczyć sie z tym że są one niewygodne .

reklama
Hej dziewczyny zastanawiam się jak materacyk wybrać do łóżeczka czy wy już zakupiłyście? Jaki polecacie?

Ja kupiłam konkretnie ten:
Ma dobre opinie i myślę, ze maluchowi będzie wygodnie. Trudno powiedzieć, czy polecam, bo to będzie wiadomo po użytkowaniu, ale ogólnie wygląda bardzo porządnie. Przy rozeznaniu, po różnych opiniach mam i ekspertów odrzuciłam od razu materace z wypełnieniem z gryki i kokosa, bo zdarza się, że zalęgają się w nich robale 😳

Do góry