Nerwicówka35
Fanka BB :)
Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach?
Pieluchy i kocyki w 40 bądź 30 stopniach bo się mogą zniszczyć. A szkoda.Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach? [emoji848][emoji848][emoji848]
Tak ja piorę wszystko ,sugeruję się metkami . Niektóre po praniu w 60° to by się rozleciały .
Od wczoraj mam imprezę w brzuchu, dziś doszły bóle jakby menstruacyjne. Mam nadzieję że to tylko wstawianie się w kanał czuje się jak wielka piłka A wy jak tam dziś?
Ja też czuję jakby menstruacyjne i dodatkowo boli mnie w pachwinach :/
Może to od wczorajszych szaleństw mojej Małej?
Myślę że tak może być. Od szaleństw Synu mój mnie ostatnio nie oszczędza ,a do tego zauwazylam że chodzę jak kaczka też tak macie ?
Doris z tym chodzeniem jak kaczka to też tak mam ogólnie osłabłam z sił i ciężko że snem. Pocieszam się ze jeszcze 7 tygodni zostało aczkolwiek mam przeczucie ze parę dni wcześniej będzie niż lekarz wyliczył z miesiaczkiMyślę że tak może być. Od szaleństw Synu mój mnie ostatnio nie oszczędza ,a do tego zauwazylam że chodzę jak kaczka też tak macie ?
Hej dziewczyny zastanawiam się jak materacyk wybrać do łóżeczka czy wy już zakupiłyście? Jaki polecacie?