reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny robiłyście już betę? Kiedy macie wizytę? :)

Ja jutro rano idę na betę a wizytę mam w poniedziałek ale muszę ją przenieść na wtorek bo mój D nie wyrobi się z pracy :)

Moja beta w środę wynosila 555 , a teraz nie wiem , też mam pełno obaw bo jestem po 2 stratach , dzieci nie mam jeszcze.
To największe marzenie moje i mojego męża więc mam nadzieję ,że się uda , nam obojętne czy chłopiec czy dziewczynka. A ciekawe ile musi wynosić bęta ,żeby wychodziły pozytywne testy ja robiłam w pon lub wtorek 17.09 i wyszła tak cienka kreska ,że nie wiedziałam czy to ciąża czy taki cień na drugą kreskę , w środę odrobinkę ciemniejsza,ale pod światło tylko ja było widać jak próbowałam zdj zrobić a w sobotę byla już wyraźną,ale i tak nie tak mocna jak ta druga po czym w pon moja beta wynosiła 555. Te testy mało widoczne to robiłam w teorii przed terminem miesiączki, bo mam strasznie nieregularne cykle przez niedoczynność tarczycy. Mam nadzieję ,że rośnie mi ta beta , ale nie chce ciągle latac i schizowc. I tak zrobiłam już 7 testów

Przepraszam w pon wynosiła 555* tydzien po tej prawie nie widocznej kresce to był mój 35 dc z taką beta przy nieregularnych cyklach , okres przeważnie mam 30-35 DC ale bywało później .od poniedziałku nie powtarzałam

Moja beta w środę wynosila 555 , a teraz nie wiem , też mam pełno obaw bo jestem po 2 stratach , dzieci nie mam jeszcze.
To największe marzenie moje i mojego męża więc mam nadzieję ,że się uda , nam obojętne czy chłopiec czy dziewczynka. A ciekawe ile musi wynosić bęta ,żeby wychodziły pozytywne testy ja robiłam w pon lub wtorek 17.09 i wyszła tak cienka kreska ,że nie wiedziałam czy to ciąża czy taki cień na drugą kreskę , w środę odrobinkę ciemniejsza,ale pod światło tylko ja było widać jak próbowałam zdj zrobić a w sobotę byla już wyraźną,ale i tak nie tak mocna jak ta druga po czym w pon moja beta wynosiła 555. Te testy mało widoczne to robiłam w teorii przed terminem miesiączki, bo mam strasznie nieregularne cykle przez niedoczynność tarczycy. Mam nadzieję ,że rośnie mi ta beta , ale nie chce ciągle latac i schizowc. I tak zrobiłam już 7 testów

Przykro mi z powodu Twoich strat. Pocieszę Cię, że moja przyjaciołka też ma niedoczynność tarczycy i do tego otyłość. Gin jej powiedział, że nigdy nie będzie mogła mieć dzieci a ma wspaniałą parkę 5l i 2l :) kiedy idziesz do lekarza?

Najbardziej wirygodne testy po terminie miesiączki. Także wszystko może być dobrze spokojnie :) choć rozumiem Cię

reklama
Do góry