reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Przykro mi z powodu Twoich strat. Pocieszę Cię, że moja przyjaciołka też ma niedoczynność tarczycy i do tego otyłość. Gin jej powiedział, że nigdy nie będzie mogła mieć dzieci a ma wspaniałą parkę 5l i 2l :) kiedy idziesz do lekarza?
Ja druga ciąze donosilam , ale miałam straszne problemy z szyjka,ale nie wiem czy będę kiedykolwiek gotowa o tym opowiedzieć. Pochowalismy coreczke w zeszłym roku ;( dlatego to była chyba najtrudniejsza decyzja w moim życiu żeby zacząć się ponownie starać, mimo ,że w punku medycznego nie ma przeciwwskazań . Lekarza mam w środę. Ved musiała chyba wziąć wolne z pracy ,gin i tak mnie wcisnęła jako ostatnia bo tak bym musiała czekać kolejny tydzień albo dwa a ja muszę sprawdzić czy wszystko ok. Ciekawe czy będzie już zarodek i serduszko jeśli ma być to beezie 6+1 chociaż na serduszko może być jeszcze za wczesnie

Ja druga ciąze donosilam , ale miałam straszne problemy z szyjka,ale nie wiem czy będę kiedykolwiek gotowa o tym opowiedzieć. Pochowalismy coreczke w zeszłym roku ;( dlatego to była chyba najtrudniejsza decyzja w moim życiu żeby zacząć się ponownie starać, mimo ,że w punku medycznego nie ma przeciwwskazań . Lekarza mam w środę. Ved musiała chyba wziąć wolne z pracy ,gin i tak mnie wcisnęła jako ostatnia bo tak bym musiała czekać kolejny tydzień albo dwa a ja muszę sprawdzić czy wszystko ok. Ciekawe czy będzie już zarodek i serduszko jeśli ma być to beezie 6+1 chociaż na serduszko może być jeszcze za wczesnie

O matko strasznie mi przykro :( nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak musisz się czuć! Trzymam mocno kciuki za wizytę. Silna babka jesteś <3

Bardzo Ci współczuje:(

W zeszłej ciąży dokładnie mialm 6+1 i było serduszko słychać

Dzięki dziewczyny... Mam nadzieję ,że się doczekamy. Najbardziej to pragniemy 2. Jestem mloda jeszcze , mam 24 lata to mamm nadzieję ,się doczekamy ;) ale po tym wszystkim jak zawsze bylam za porodem naturalnym to teraz nie chce rodzić naturalnie ,mimo ,że cesarki się również boje , ale strach przed tym ,że się znowu coś stanie jest silniejszy więc mam nadzieję ,że lekarze nie będą mi robili problemu i zrobią mi cesarkę . Ja pamiętam ,że peiresza ciąża miałam 5 dni pozniejeza niby było7+3 a tak narawde cisza 6+5 i wtedy serduszko a w drugiej miałam 10 dni różnicy i zamiast był 7+2 byłam 5+6 i był zagnieżdżony zarodek ,ale bez serduszka więc teraz nie wiem czy mimo tych moich 6+1 nie będę np 5+3 i będzie tylko zarodek. Zobaczymy. Najbardziej liczę na to serduszko. Zwłaszcza,że testy mi wychodziły przed terminem ,ale i tak muszę iść i sprawdzic czy jest ok ,tylko same wiecie jak to jest z tym czekaniem zwłaszcza jak ktoś jest po przejściach

Dzięki dziewczyny... Mam nadzieję ,że się doczekamy. Najbardziej to pragniemy 2. Jestem mloda jeszcze , mam 24 lata to mamm nadzieję ,się doczekamy ;) ale po tym wszystkim jak zawsze bylam za porodem naturalnym to teraz nie chce rodzić naturalnie ,mimo ,że cesarki się również boje , ale strach przed tym ,że się znowu coś stanie jest silniejszy więc mam nadzieję ,że lekarze nie będą mi robili problemu i zrobią mi cesarkę . Ja pamiętam ,że peiresza ciąża miałam 5 dni pozniejeza niby było7+3 a tak narawde cisza 6+5 i wtedy serduszko a w drugiej miałam 10 dni różnicy i zamiast był 7+2 byłam 5+6 i był zagnieżdżony zarodek ,ale bez serduszka więc teraz nie wiem czy mimo tych moich 6+1 nie będę np 5+3 i będzie tylko zarodek. Zobaczymy. Najbardziej liczę na to serduszko. Zwłaszcza,że testy mi wychodziły przed terminem ,ale i tak muszę iść i sprawdzic czy jest ok ,tylko same wiecie jak to jest z tym czekaniem zwłaszcza jak ktoś jest po przejściach
Na pewno się doczekacie :) do każdego w końcu przychodzi szczęście

reklama
Do góry