reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

No rozumiem, też bym wtedy nie brała innej o

No rozumiem, też bym wtedy nie brała innej opcji niż cc. A nie bałaś się kolejnej ciąży skoro przy pierwszej tak się zdarzyło?

Na początku mega się bałam, ale po 2 latach emocje już trochę opadły. Właściwie nie ma się czego bać, bo po takim porodzie żaden lekarz nie skieruje mnie na poród naturalny :) a cc w tamtym dniu było dla mnie jak wybawienie. Osobiście wolę przechodzić rekonwalescencję niż rodzić siłami natury :) nawet jesli wszystko dobrze by się skończyło

reklama
Na początku mega się bałam, ale po 2 latach emocje już trochę opadły. Właściwie nie ma się czego bać, bo po takim porodzie żaden lekarz nie skieruje mnie na poród naturalny :) a cc w tamtym dniu było dla mnie jak wybawienie. Osobiście wolę przechodzić rekonwalescencję niż rodzić siłami natury :) nawet jesli wszystko dobrze by się skończyło
Ja nie wiem czy bym sie zdecydowala na 2 w rakiej sytuacji, podziwiam Cie :) Ja nie wiem jeszcze jak bym wolała, najbardziej wie chyba obawiam przy sn nacięcia lub pęknięcia.

Hej dziewczyny kiedy mialyscie miesiączkę? Ja miałam 20.08 i próbuje sie dobić żeby umówić się do ginekologa , jeszcze nie wiem czy wszystko się uda i czy będę bardziej mama majowa czy czerwcowa , ale ciekawi mnie kiedy mialyscie ostatnia miesiączkę i jaki wam wychodzi termin

Hej dziewczyny kiedy mialyscie miesiączkę? Ja miałam 20.08 i próbuje sie dobić żeby umówić się do ginekologa , jeszcze nie wiem czy wszystko się uda i czy będę bardziej mama majowa czy czerwcowa , ale ciekawi mnie kiedy mialyscie ostatnia miesiączkę i jaki wam wychodzi termin
Ja miałam 25.08. Też jestem ciekawa terminu bo kalkulatory porodu pokazują mi różne terminy i w maju i w czerwcu :D

Cześć dziewczyny :) jestem na majówkach ale prawdopodobny termin mam na 31 maja. Liczę na dziewczynę (wszystko robiliśmy wg internetów by zwiększyć prawdopodobieństwo :D ), a dziewczyny lubią wychodzić po czasie. Też pewnie skończy się cesarka chociaż marzy mi się by drugi raz dać radę naturalnie. Ale czas pokaże. Pierwsza ciąża i poród nie były dla mnie łaskawe i liczę że zebrałam już wystarczająco dużo "batów" by teraz poszło gładko i idealnie :D ja też miałam ostatnie OM 25 sierpnia i kalkulator właśnie podaje 31 maj :)

reklama
Hej :)
Miałam nie pisać tak szybko, ale co tam- co ma być to będzie.
Dziś mój synek skończył roczek a ja zrobiłam test i mam dwie kreski. Także nic pewnego oprócz dwóch grubych kresek :)
OM 29.08 termin wychodzi na 3.06 :)
Myślę że każda z nas tutaj jeszcze nic nie wie. Ja niby z maja ale prawie wszystkie majówki już po wizytach a ja dopiero za ponad dwa tygodnie to lepiej pasuje tutaj :D

Do góry