reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dzisiaj hit nad hitami. Zwymiotowałam przez zapach cebuli na klatce schodowej i to dwa razy, mimo zatkania nosa podczas przechodzenia [emoji1787]
Haha :D Ja wymiotuję przy myciu zębów i po śniadaniu. nie mogę za dużo jeść bo po wszystkim mi nie dobrze, na szczęście nie mam takiej wrażliwości na zapachy ja ostatnio.

reklama
Ja mam torbiel 5 na 4 cm. Dostałam zwolnienie i polecenie leżenia. Żadnych leków jak na razie nie przyjmuje.
To podobnie jak u mnie, tylko ja ten duphaston bo podobno pomaga przy wchłanianiu torbieli. Przekonamy się w czwartek. Po tym duphastonie mam mdłości wzmożone więc w sumie to wolałabym go nie brać :(

Haha :D Ja wymiotuję przy myciu zębów i po śniadaniu. nie mogę za dużo jeść bo po wszystkim mi nie dobrze, na szczęście nie mam takiej wrażliwości na zapachy ja ostatnio.
U mnie z wymiotami już nie ma reguły. Codziennie zaskakuje mnie cos nowego. Dzisiaj to nawet nie wymiotowałam rano, a dopiero po 16-stej przez ten zapach.

Dziewczyny, czy Wy też macie nieodparta potrzebę drzemki w ciągu dnia? Mnie dopada zazwyczaj około 17 i rzadko kiedy to przezwyciężam i się kładę na drzemkę. Za to w nocy często się budzę i ciężko mi zasnąć z powrotem.

Dziewczyny, czy Wy też macie nieodparta potrzebę drzemki w ciągu dnia? Mnie dopada zazwyczaj około 17 i rzadko kiedy to przezwyciężam i się kładę na drzemkę. Za to w nocy często się budzę i ciężko mi zasnąć z powrotem.
Tak, muszę się popołudniu przespać, a później często mam problem z zaśnięciem do 3 w nocy..

w ktorym tygodniu u was zaczely sie puerwsze nudnosci? u mnie jak narazie nic a nic. ani zmeczenia ani nic ;) tylko puersi bolace i ciezkie ;) wiem ze u mnie to poczatek dopiero ale chcialabym sie dowiedziec kiedy u was sie zaczynalo :)

reklama
Tak, muszę się popołudniu przespać, a później często mam problem z zaśnięciem do 3 w nocy..
Mi albo ciężko zasnąć albo tak jak ostatniej nocy - po 1 mnie obudziło siku i później z boku na bok do 3 mniej więcej, zasnęłam i po 5 znowu powtórka więc już wstałam bo na 5.45 mam budzik...

Do góry