reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

A pytalyscie lekarza jak powinno byc czy poprostu jest roznie w zaleznosci od osoby
Mój lekarz po prostu zawsze mi mówi czy wydzielina jest w porządku czy nie. Jeśli ma wątpliwości, tak jak przed tym jak zaszłam w ciążę, to od razu przepisał mi gineflor, a gdy zaszłam w ciążę to lactovaginal, który wspiera florę bakteryjną. Myślę, że to kwestia indywidualna, ale trzeba zwracać uwagę na zapach i kolor, i czy nie występuje jakieś pieczenie lub swędzenie. Wtedy to może oznaczać infekcję

reklama
Ja mam Hashimoto dziś prywatnie robiłam tsh i jutro lecę odebrać
Cześć czy ktoś choruje z was na niedoczynność tarczycy ?? Dziś robiłam wyniki zobaczę jakie tsh.ale przespalam dziś cały dzień martwię się. Jeszcze zaczęły mnie boleć jakby jelita po bokach nie wiem co jest grane. U mnie dziś 9 tyg 2 D.

Odpowiednia osoba z wiedzą potrafi zdziałać cuda przy kp nie ma za mało mleka w piersiach ;) a już naprawdę rzadko kobieta nie ma mleka wcale natura jest niesamowita i nawet matki adopcyjna jest wstanie karmić piersią. Dla mnie kp było trudniejsze od porodu! Teraz już nie popełnię tyłu błędów i mam większą wiedzę - polecam serdecznie blog Hafija.pl

Dziewczyny chyba robi mi się na ustach zimno...czy to to samo co opryszczka??? Muszę z tym lecieć do lekarza ??? Gdzieś w pierwszej ciąży słyszałam że nie można mieć w ciąży !

Jaka dawkę bierzesz? Euthyrox?
150 euthyrox.

Ja miałam mleko cały czas w piersiach, byłam nawet u lekarza jakieś pół roku temu z tym bo się naczytalam że mogę mieć guza przysadki mózgowej po 6.5 roku nie karmienia normalnie leciało mi białe mleko. A jak karmilam dzieci to mleka miałam mnóstwo, ciągle zapalenie piersi dostawałam bo nie nadazaly zjadać. Myślę że teraz Twinsy będą tez miały pełna stołówkę :)

Dziewczyny chyba robi mi się na ustach zimno...czy to to samo co opryszczka??? Muszę z tym lecieć do lekarza ??? Gdzieś w pierwszej ciąży słyszałam że nie można mieć w ciąży !
Zimno to opryszczka. Pierwszy raz ci się robi? Jeśli nie to nie ma powodu to niepokoju :) niebezpieczna jest opryszczka w ciąży która się pojawia pierwszy raz i opryszczka narządów płciowych.

Cześć Czerwcowe Mamy :)
Miło mi że mogę do Was dołączyć :) ja mam termin na 10 czerwca. Teraz 7 tc+5d.
Mam nadzieję, że tym razem się uda, bo poprzednią ciążę straciłam w 21 tc.
Teraz na wizycie w 6 tc wszystko było dobrze oprócz 6,5 cm torbieli na jajniku, która pojawiła się nagle
Dostałam duphaston 3x1 i leżenie. W czwartek kolejna wizyta kontrolna, żeby zobaczyć czy się zmniejsza. Czy któraś z Was miała taką torbiel? Zmniejszyła Wam się? Lekarz mówi że to częste zjawisko.
Ja mam... Zrobiła się najprawdopodobniej w czasie ciąży. Na razie nie wiem, co dalej z nią.

reklama
Do góry