reklama
Nataśka
Fanka BB :)
Haha no nie zły pomysłMysle, że jeśli będziesz miala fajny pomysł na prezent, to na pewno się ucieszy. A tak apropos relacji szefowa-pracownik, mojej siostry sekretarka odchodziła i w podziękowaniu kupiła mojej siostrze STRINGI z Victoria Secret!
My jutro na szczepienie. Mała zaczęła ząbkować. Ale na razie nie ma tragedii. Pełno gryzaków i kupiłam szczoteczkę do masowania dziąseł, a ona bierze mój palec, wkłada sobie do buzi i gryzie Tak jak i u pozostałych rozm. 68 przeszedł do przeszłości.Hej, co u Was? Jak się mają nasze maluchy?
Ja zaczęłam już miesiączkować i niestety w trakcie miałam problem z laktacją. Byłam w stanie wykarmić małą przez cały dzień, ale na noc trzeba było już dać mm. Powoli zabieramy się za organizowanie chrzcin.
A ja nadal nie mogę zebrać się do ćwiczeń.. ehh jak tu się zmobilizować
Ale przystojniaczekBuziaki eCiocie
To dobrze że już lepiej Coś już wiadomo co do wyników?
AasiaI
Tak mały miał Ige 22,3 a powinno być. Jakoś 17 także ma lekko podwyższone. Hmmm lekarz mówi że lekko jest i nie wiem czy już do alergologa czy w 3 r.z. jak już to jest bardziej wiarygodne....Ale przystojniaczek
To dobrze że już lepiej Coś już wiadomo co do wyników?
Ithi cieszę się, że nie tylko moje dziecko tak szybko rośnie. U nas ciągle cyc, ostatnio jakby znowu częściej. Już były tylko 2 pobudki w nocy, a teraz 3-4. Co do ćwiczeń, też jeszcze nie znalazłam motywacji, jestem zmęczona ogarnianiem domu, dzieciakow. Mąż długo w pracy i tak naprawdę wszystko na mojej głowie.
Aasial jak to alergia kontaktowa to chyba i tak ciężko będzie stwierdzić co to. Jeśli ma Cię to uspokoić to może zapisz się do tego alergologa, zobaczysz co on Wam powie.
@Nataśka a co u Was?
Co z resztą czerwcowek? @Grabcia123 @Julkova @O!KurkaDomowa?
Aasial jak to alergia kontaktowa to chyba i tak ciężko będzie stwierdzić co to. Jeśli ma Cię to uspokoić to może zapisz się do tego alergologa, zobaczysz co on Wam powie.
@Nataśka a co u Was?
madan ma rację, może alergolog wam coś podpowie i przynajmniej Antoś nie będzie cierpiał czekając do 3 r.ż.Tak mały miał Ige 22,3 a powinno być. Jakoś 17 także ma lekko podwyższone. Hmmm lekarz mówi że lekko jest i nie wiem czy już do alergologa czy w 3 r.z. jak już to jest bardziej wiarygodne....
Ja tu już pisałam, chylę przed wami czoła dziewczyny z większą ilością dzieci. To naprawdę nie jest łatwe. Sama zastanawiam się z mężem na drugim dzieckiem. Ale właśnie nie wiem czy ogarnę moją pracę (muszę pracować z uwagi na finanse) i dwójkę dzieci.Ithi cieszę się, że nie tylko moje dziecko tak szybko rośnie. U nas ciągle cyc, ostatnio jakby znowu częściej. Już były tylko 2 pobudki w nocy, a teraz 3-4. Co do ćwiczeń, też jeszcze nie znalazłam motywacji, jestem zmęczona ogarnianiem domu, dzieciakow. Mąż długo w pracy i tak naprawdę wszystko na mojej głowie.
@Nataśka a co u Was?
Życzę ci by udało się znaleźć choć chwilkę wytchnienia
No właśnie, co u pozostałych dziewczyn? Jak się czujecie z waszymi maluszkami?
My dziś po szczepieniu. Pomiary były i wyszło 65cm dł. i 6970g wagi Wychodzi, że przybiera 0,5kg na 2 tyg. Nasza mała jak zaczęła 4 m-c tak przesypia nam po 7-9 godzin w nocy. Warunek jest jeden, musi się dobrze przy cycu najeść przed snem. Śpi potem jak aniołek
Spokojnego wieczorku dziewczyny
Julkova
U nas też gitara szczepienia pierwsze były miesiąc temu to miała 4600 i 65cm, mam nadzieję że już trochę więcej waży ale ogólnie ona drobna długa niezależnie czy cyc czy mm. A teraz skończyliśmy 3 miechy i lecę już tylko mm, wróciłam na luzaku do biegania, ćwiczeń itd a co za tym idzie czuje się rewelacyjnie bioderka wyszły super. Nocki muszę zrobić jedną butlę, później ok 5tej kolejna ale ja już wtedy i tak zazwyczaj sama szykuje się do wstawania więc to nie tak źle i ona nie zje od razu 120 czy 150 tylko 80 max 100 więc później musi dojść. No cóż coś za coś 3 tygodnie mieliśmy kolki, jakoś 3-6 tydzień. A tak to Dziewczynka cudo, codziennie non stop się uśmiecha i dziś pierwszy raz tak w głos w sensie chichot długi jest piękna i cudna żadnych tfu tfu problemów tylko martwi mnie ze ćwiczy mięśnie brzucha próbując siadać. Normalnie boję się ją spuścic z oka w bujaku nieprzypięta bo by mi na głowę na bok poleciała ehhh.
Cieszę się że u Was Dziewczyny też wszystko w porządku pozdrawiamy Was!!!
Cieszę się że u Was Dziewczyny też wszystko w porządku pozdrawiamy Was!!!
reklama
Jejku, ale wam zazdroszczę tych nocek... Ja to pewnie przez te ciągłe pobudki taka zmordowana. O 21 sił już nie mam.
A Maluszki śpią z wami?
Olek najdłużej do tej pory spal 5h ciagiem.
@Julkova podziwiam za bieganie i wstawanie i 5. Ja to o 5 zawsze karmię i liczę czy jeszcze się położę czy już będzie koniec spania mój też się fajnie chichra, odwraca z brzucha na plecy, odwrotnie próbuje, ale do siedzenia jeszcze sie nie pcha. Jedynie nie cierpi jak się go trzyma wna rękach w łódeczkę, musi być w pionie, żeby widzieć co się dzieje. Na spacerze z kolei musi mieć otwarta budkę.
@Ithi moja znajoma urodziła trojaczki, i jeszcze ma 2latka w domu, zarobiona jest to widać, ale ma pomoc 2 babć, dziadków, ciotek. Ja takiego luksusu doświadczam tylko jak moja mama przyjedzie raz w roku
My 3 szczepienie mamy 16 października, tutaj widzialam, że kalendarz szczepień wygląda troszkę inaczej. Dobrze, ze te skojarzone są 6w1 i to bezpłatnie.
A Maluszki śpią z wami?
Olek najdłużej do tej pory spal 5h ciagiem.
@Julkova podziwiam za bieganie i wstawanie i 5. Ja to o 5 zawsze karmię i liczę czy jeszcze się położę czy już będzie koniec spania mój też się fajnie chichra, odwraca z brzucha na plecy, odwrotnie próbuje, ale do siedzenia jeszcze sie nie pcha. Jedynie nie cierpi jak się go trzyma wna rękach w łódeczkę, musi być w pionie, żeby widzieć co się dzieje. Na spacerze z kolei musi mieć otwarta budkę.
@Ithi moja znajoma urodziła trojaczki, i jeszcze ma 2latka w domu, zarobiona jest to widać, ale ma pomoc 2 babć, dziadków, ciotek. Ja takiego luksusu doświadczam tylko jak moja mama przyjedzie raz w roku
My 3 szczepienie mamy 16 października, tutaj widzialam, że kalendarz szczepień wygląda troszkę inaczej. Dobrze, ze te skojarzone są 6w1 i to bezpłatnie.