Brawo dla Córeczki.
Mój Oluś zaczął pięknie głowę trzymać od wczoraj jak skończył równo 3 msc do niestety nie przepada na leżeniu na brzuchu, o przewrotach nawet nie myślę... Widzę, jak nabywa nowych umiejętności i na razie nie martwię się o te przewroty.
Mostki też robi , a ostatnio też się bardzo ślini i zastanawiam się czy to już zęby ( ja miałam 3,5 msc jak mi wyszedł pierwszy) więc kto wie?
Mój Oluś zaczął pięknie głowę trzymać od wczoraj jak skończył równo 3 msc do niestety nie przepada na leżeniu na brzuchu, o przewrotach nawet nie myślę... Widzę, jak nabywa nowych umiejętności i na razie nie martwię się o te przewroty.
Mostki też robi , a ostatnio też się bardzo ślini i zastanawiam się czy to już zęby ( ja miałam 3,5 msc jak mi wyszedł pierwszy) więc kto wie?
Moja głowę i owszem podnosi ładnie, bardzo to lubi, nawet sobie przy tym głuży, ale sama obróci się tylko z brzucha na plecki, w drugą stronę nie. Robi za to mostki i "jeździ na głowie" Przyjdzie czas to będzie się obracać i w drugą stronę.
Pięknie Ci urosła! Gratuluję My za tydzień 3 m-ce, a waga 6070g
U nas też był moment, że po dziarskim unoszeniu główki, przyszedł czas, że nie mogła jej w ogóle dźwignąć. Zmartwiłam się wtedy, czy coś jej nie dolega, więc rozumiem wasze obawy. Na szczęście były bezpodstawne. Maluszkom trzeba po prostu czasu
U nas chyba jest skok, bo mała ciągle na cycu (nie wiem, gdzie ona to całe mleko mieści) i ogromnie przytulaśna się zrobiła. Buzia nadal ciągle jej się nie zamyka Muskuły od ciągłego jej noszenia dostanę i to bez siłowni