reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzięki, czekam juz w szacie szpitalnianej. Stres już jest duży. Ze względu na moją klasyczna cesarkę i wcześniejsza operację mają więcej obaw a i ja zaczęłam panikować. Mówili, ze dadzą mi więcej znieczulenia, a może nawet uśpią, ze wszystko będzie dłużej trwać..

Najlepsze że miały być 4 osoby a przyszłam tylko ja...
Trzymaj się! Dasz radę! Czekamy na info!

reklama
Dziękuję że pytasz :)

Ja już lepiej wczoraj zdjęli mi szwy.
Ale boli jeszcze rana choć mi ciężko usiedzieć na pupie ;)
Mały płacze STRASZNIE dużo je. Pełna pielucha nie jest problemem. Problem tworzy się jak jedzonka nie ma ;) i płacz ;)
Mały wczoraj miał temp 37,3 przez cały dzień i już się martwię
:(

Najgorzej dwie pierwsze nocki kiedy płakał zanosił się a my nie wiemy co mu jest :( płakałam z nim w strachu co jest grane.
oczywiście chodziło o jedzenie ale kilka godzin się męczyliśmy zanim do tego doszliśmy z Darkiem i wprowadziliśmy mleko z proszku
:(
Po CC mam mało mleka :( mały jeszcze tak mi prawa pierś pogryzł a w lewej sutek mam schowany :(( i dobrze że istnieje laktator :) !
Zawsze coś ściągnę dla małego nie dużo ale zawsze coś.
Takie małe przygody z Antosiem ;)

Ale dziewczyny choć nie miałam wylewu uczuć jak go wyciągnęli z brzucha to z każdym dniem bardziej go kocham !!!
Coś pięknego.
Jest dla mnie idealny.
I uwielbiam się nim zajmować :) choć nie mam doświadczenia ;)

Życzę WAM szybkiego rozwiązania żebyście mogły przytulić i ucałować swoje kruszynki <3 :) :)
No to dobrze, początki zawsze są trudne ale wszystko mija! Życzę Ci, żeby mleko się rozkręcilo, częściej odciagaj i w miarę możliwości przystawiaj małego, ja po dwóch cc i nie miałam żadnego problemu żeby karmić, mimo że mam też sutki raczej schowane. Cierpliwości! :)

reklama
Do góry