Nataśka
Fanka BB :)
U nas właśnie też, dlatego pomyślałam, że jak coś to dzisiaj mogli by iśćU nas w 3 dobie puszczają jesli jest wszystko pk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas właśnie też, dlatego pomyślałam, że jak coś to dzisiaj mogli by iśćU nas w 3 dobie puszczają jesli jest wszystko pk
To faktycznie może być już dziś w domuU nas właśnie też, dlatego pomyślałam, że jak coś to dzisiaj mogli by iść
Jak dostałam morfinę to mi ciśnienie spadło do 70/40 ehh myślałam że umieram. Teraz w domu mam czopki przeciwbólowe. I dzięki nim nogę chodzić przy małym który dużo płaczeA dostajesz jakieś leki przeciwbólowe?
Koniecznie daj znacJeszcze w dwupaku
Za 2h wizyta i będę w końcu wiedzieć więcej dam znać po!
Ogromnie ci współczuję tych bóli i przeżyć po morfinie, ale dobrze, że chociaż już w domu. Może zastrzyki pomogą.Już w sobotę nas wypuścili i nie wypisali żadnych leków przeciwzakrzepowych :/ bola mnie nogi mąż dziś poszedł do rodzinnego po zastrzyki
To czekamy na newsyJeszcze w dwupaku
Za 2h wizyta i będę w końcu wiedzieć więcej dam znać po!