reklama
Wstałam do toalety i po powrocie nie mogłam zasnąć. Do tego moja mała dostała czkawki i tak podskakiwała w brzuchu, że wstałam. I tu mam do was pytanie. Czy waszym dzieciaczkom też zdarza się mieć czkawkę? Moja od jakiegoś tygodnia dostaje raz, a nieraz nawet dwa razy dziennie i to taką, że trzyma ją dobre kilka minut. Wiem, że nic złego się nie dzieje, ale jej malutkim ciałkiem tak rzuca, że budzi to we mnie zaraz matczyne odruchy pomocy Choć wiem, że nijak jej pomóc nie jestem w stanie. Nie wiem czy tak łapczywie połyka płyn, bo głodna, czy trenuje już w brzuchu
Jutro i w pon jestem umówiona na oglądanie wózków i bardzo się z tego powodu cieszę, bo mi się zaczyna wreszcie ta moja wyprawka spinać i zbliżać do zamknięcia. Mam już upatrzony swój typ, ale jest pewien problem. Ja wybieram kolory spokojne, stonowane, a mój mąż takie krzykliwe No i mamy problem, bo co podoba się mi, to już nie jemu i na odwrót. Do tego cena jest taka, jaką sobie przewidziałam na zakup wózka A może coś się uda wytargować
Jutro i w pon jestem umówiona na oglądanie wózków i bardzo się z tego powodu cieszę, bo mi się zaczyna wreszcie ta moja wyprawka spinać i zbliżać do zamknięcia. Mam już upatrzony swój typ, ale jest pewien problem. Ja wybieram kolory spokojne, stonowane, a mój mąż takie krzykliwe No i mamy problem, bo co podoba się mi, to już nie jemu i na odwrót. Do tego cena jest taka, jaką sobie przewidziałam na zakup wózka A może coś się uda wytargować
Nataśka
Fanka BB :)
Moja też ma kilka razy na dzień czykawke i mnie to łaskota, moja pierwsza córka też dosc często miała także jestem przyzwyczajona a co wózka to kupujesz nowy czy używany? Ja też wolę stonowane kolory, na szczęście mój mąż też także nie ma problemuWstałam do toalety i po powrocie nie mogłam zasnąć. Do tego moja mała dostała czkawki i tak podskakiwała w brzuchu, że wstałam. I tu mam do was pytanie. Czy waszym dzieciaczkom też zdarza się mieć czkawkę? Moja od jakiegoś tygodnia dostaje raz, a nieraz nawet dwa razy dziennie i to taką, że trzyma ją dobre kilka minut. Wiem, że nic złego się nie dzieje, ale jej malutkim ciałkiem tak rzuca, że budzi to we mnie zaraz matczyne odruchy pomocy Choć wiem, że nijak jej pomóc nie jestem w stanie. Nie wiem czy tak łapczywie połyka płyn, bo głodna, czy trenuje już w brzuchu
Nataśka
Rozumiem, że masz na myśli skurcze? czasem dość silne, aż mi łzy z ciśnienia napływają do oczu, nie boląceMamuski jak odczuwacie swoje przepowiadacze?
Nataśka
Ile bierzesz tego asparginu? Jaką dawkę ma jedną tabletka? Pytam bo ja brałam chele i ona 100, a teraz przerzucilam się na magB6 i on ma 50...My dziś po wizycie wszystko w porządku. Jutro zaczynamy 32tc.Mała nie pcha się jeszcze na świat, nie napiera główką . Szyjka po kontroli super - aspargin daje radę , łożysko i wody git. Mamy już 1800g Kobietki ja +3kg. Także ciążujemy sobie dalej
Dentysta zaleczył wczoraj zęba i czekam na kanałówkę po porodzie
Nataśka
Ja kupiłam wreszcie kolyske, mój mąż się tak nakręcił, że ją odrazu złożył, a moje dziewczyny tak się ucieszyły, że odrazu lalki i miski poszły w ruch też planuję prac w polowie maja..Ja gdzies w polowie maja bede prac i prasowac a koncem maja początkiem czerwca rozloze łóżeczko i reszte
Jaka kołyskę kupiłaś?
Ja tez właśnie kupiłam, muszę dokupić prześcieradła, i myślę o tych otulaczkach muślinowych, polecają jako właśnie wkład do łóżeczka.
Ithi pokaz wózki, które Ci się podobają
Mi mój mąż dał swobodę w wyborze wszystkiego hehe dziś byłam kupić sobie jakieś bluzki i getry bo brzuch urósł i ostatnio w pracy musiałam gumkę wydzierać w końcu poprulam całość ;D geniusz...
A czkawkę też odczuwam, z córcia to miałam bardzo często, a że była odwrócona twarzą do tylniej części mego ciała to miałam niezłe odczucia
Ja tez właśnie kupiłam, muszę dokupić prześcieradła, i myślę o tych otulaczkach muślinowych, polecają jako właśnie wkład do łóżeczka.
Ithi pokaz wózki, które Ci się podobają
Mi mój mąż dał swobodę w wyborze wszystkiego hehe dziś byłam kupić sobie jakieś bluzki i getry bo brzuch urósł i ostatnio w pracy musiałam gumkę wydzierać w końcu poprulam całość ;D geniusz...
A czkawkę też odczuwam, z córcia to miałam bardzo często, a że była odwrócona twarzą do tylniej części mego ciała to miałam niezłe odczucia
reklama