reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja właśnie zaczęłam trochę przeglądać już strony żeby żeby zabrać się do wyprawki, bo przecież nadal mam tylko jedno ubranko :-D I mam pytanie chcemy kupić wózek ale 2 w 1 tzn. gondola i fotelik, nie spacerówka... możecie coś polecić??

Ja właśnie zaczęłam trochę przeglądać już strony żeby żeby zabrać się do wyprawki, bo przecież nadal mam tylko jedno ubranko :-D I mam pytanie chcemy kupić wózek ale 2 w 1 tzn. gondola i fotelik, nie spacerówka... możecie coś polecić??
Witaj, dobrze, że przeprowadzka się udała :) Teraz masz przynajmniej już spokojną głowę do zabrania się za wyprawkę ;)
Jeśli nie potrzebujesz spacerówki, to tak naprawdę masz szeroki wybór. Pytanie, gdzie będziesz użytkować ten wózek. Jeśli będziesz korzystać z chodników w mieście to wystarczy naprawdę prosty wózek na piankowych oponach, a jeśli zamieszasz przez czas użytkowania gondoli, jeździć po trudnych terenach, to rozejrzyj się za takimi z pompowanymi kołami (te wózki są droższe). Na fotelik polecam Maxi Cosi, cena-jakoś dobra.
Nie wiem co jest dla Ciebie priorytetem przy wyborze wózka: czy zależy ci na wózku lekkim, bo np. masz do pokonania 3 piętra bez windy, czy na takim co zajmuje mało miejsca w bagażniku, bo np. dużo podróżujecie, a bagażnik w samochodzie mały, czy będziesz brnąć tym wózkiem przez zaspy, czy jeździć po galeriach ;) No i czy zależy ci na designie wózka i ile zamierzasz na niego wydać :)

reklama
Dziękuję:)
Tak wszystko dobrze :)
Mały waży 2000 g na koniec 33tyg. Gin mówi że dosyć spory ten nasz Antek ;)
A Wy kiedy macie wizyty? :)
Na 33tc to w sumie książkowa waga ;) Super, że maluszek zdrowiutki :)
Ja do wizyty mam jeszcze trochę, ale powiem wam, że podejrzewam u siebie początki cholestazy ciążowej :(
Swędzą mnie dłonie i stopy, pobolewa brzuch, od wczoraj coś kiepsko się czuję, na wymioty mnie zbiera :(
Po świętach zrobię sobie próby wątrobowe, a już teraz wprowadziłam sobie bardzo ścisłą dietę. Żegnajcie żurki, kiełbaski i sałatki wielkanocne ;) Gdybym się gorzej poczuła to sobie podjadę na patologię ciąży do szpitala...

Do góry