reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzien dobry .Ja na spokojnie z kawusia w rece surfuje na necie.Nie pamietam kiedy mialam tyleeee wolnego az nie wiem co robic.Dzisiaj ide kochane na latwizne ,mlode ziemniaczki ,kurczak z piekarnika i coleslaw.W Kielcach piekna pogoda wieC z mala wyjde na plac zabaw przed drzemka.U starszej nocuje kolezanka wiec pewnie wstana kolo poludnia.A jak tam u was ,ktos wizytuje dzisiaj? no i najwazniejsze jak sie czujecie ?

reklama
Dzien dobry .Ja na spokojnie z kawusia w rece surfuje na necie.Nie pamietam kiedy mialam tyleeee wolnego az nie wiem co robic.Dzisiaj ide kochane na latwizne ,mlode ziemniaczki ,kurczak z piekarnika i coleslaw.W Kielcach piekna pogoda wieC z mala wyjde na plac zabaw przed drzemka.U starszej nocuje kolezanka wiec pewnie wstana kolo poludnia.A jak tam u was ,ktos wizytuje dzisiaj? no i najwazniejsze jak sie czujecie ?

Bardzo miło, że się odezwałaś [emoji4] Brakowało tu Ciebie. U mnie samopoczucie dobre, szykowanie wyprawki pochłania na całego a czas pędzi nie wiadomo kiedy [emoji39] Dużo spaceruje, spotykam ze znajomymi i korzystam z coraz lepszej pogody. Ja wizytę mam za tydzień.

Coleslaw najlepsza ! Uwielbiam :)
U mnie wizyta w środę:)
W zachodniopomorskim również piękna pogoda słoneczko cudne i świeże przyjemne powietrze :)
Miłego dnia Dziewczynki :) :)

Bardzo miło, że się odezwałaś [emoji4] Brakowało tu Ciebie. U mnie samopoczucie dobre, szykowanie wyprawki pochłania na całego a czas pędzi nie wiadomo kiedy [emoji39] Dużo spaceruje, spotykam ze znajomymi i korzystam z coraz lepszej pogody. Ja wizytę mam za tydzień.
Duzo jeszcze zostało Ci do skompletowania? Boże ale zlecialo jeszcze chwila i zaczną się pierwsze porody[emoji4]

Duzo jeszcze zostało Ci do skompletowania? Boże ale zlecialo jeszcze chwila i zaczną się pierwsze porody[emoji4]

Zostały mi jeszcze piżamy do szpitala dla mnie, wanienka, pranie, prasowanie i oczywiście spakowanie torby [emoji4] Plus jeszcze jedna wizyta w ikei, bo nie mieścimy się zupełnie z rzeczami. Już zaczęłam myśleć o porodzie i nie wiem zupełnie czego się spodziewać. Ale może to dobrze?

Zostały mi jeszcze piżamy do szpitala dla mnie, wanienka, pranie, prasowanie i oczywiście spakowanie torby [emoji4] Plus jeszcze jedna wizyta w ikei, bo nie mieścimy się zupełnie z rzeczami. Już zaczęłam myśleć o porodzie i nie wiem zupełnie czego się spodziewać. Ale może to dobrze?
Hahahaha skąd ja to znam[emoji23]Daje ci 2 tyg max i dostaniesz takie doładowanie że sama się nie bedziesz poznawać.

Witam, nie miałam przyjemności wcześniej poznać :)
Już po kawce, słońce za oknem na maxa :) A ja po mega sobotnich zakupach piorę, wieszam, prasuję i układam, piorę, wieszam ... :D I końca nie widać. Myślałam, że takie super zakupy zrobiłam, a teraz jak na spokojnie myślę to się nie obędzie bez jeszcze jednego takiego wypadu. Nic jeszcze dla siebie nie mam. Ja tak bardzo nienawidzę koszul, że stałam chyba z 15 min przed regałem z koszulami i nic nie mogłam kupić :( W spodniach chyba rodzić będę ;)
Niby jeszcze mam równe dwa miesiące, ale od tego weekendu dziewczyny zaczynam odczuwać tę ciążę.
Brzuch jakoś tak wyskoczył do przodu, że już nie da się go nie zauważyć :D
Musze się pospieszyć trochę z ta organizacją, bo już mi się coraz bardziej ... nic nie chce.
Mała rozpycha się niemiłosiernie, aż cały brzuch mi faluje.
Hormony szaleją, wczoraj sobie oglądałam jak położna kąpie noworodka, siedziałam i płakałam jak bóbr, taka wzruszona byłam :oops:
Myśl o porodzie nadal upycham, gdzieś do kąta ;)
Wizyta za dwa tygodnie, a dziś na obiad u mnie też kurczaczek z piekarnika ;)

reklama
Witam, nie miałam przyjemności wcześniej poznać :)
Już po kawce, słońce za oknem na maxa :) A ja po mega sobotnich zakupach piorę, wieszam, prasuję i układam, piorę, wieszam ... :D I końca nie widać. Myślałam, że takie super zakupy zrobiłam, a teraz jak na spokojnie myślę to się nie obędzie bez jeszcze jednego takiego wypadu. Nic jeszcze dla siebie nie mam. Ja tak bardzo nienawidzę koszul, że stałam chyba z 15 min przed regałem z koszulami i nic nie mogłam kupić :( W spodniach chyba rodzić będę ;)
Niby jeszcze mam równe dwa miesiące, ale od tego weekendu dziewczyny zaczynam odczuwać tę ciążę.
Brzuch jakoś tak wyskoczył do przodu, że już nie da się go nie zauważyć :D
Musze się pospieszyć trochę z ta organizacją, bo już mi się coraz bardziej ... nic nie chce.
Mała rozpycha się niemiłosiernie, aż cały brzuch mi faluje.
Hormony szaleją, wczoraj sobie oglądałam jak położna kąpie noworodka, siedziałam i płakałam jak bóbr, taka wzruszona byłam :oops:
Myśl o porodzie nadal upycham, gdzieś do kąta ;)
Wizyta za dwa tygodnie, a dziś na obiad u mnie też kurczaczek z piekarnika ;)
Witaj. Widzę u Ciebie intensywnie. Niestety z zakupami już tak jest. Wydaje nam się że mamy wszystko a jak człowiek poukłada sobie okazuje się że albo połowy brakuje albo zdecydowanie kupiliśmy za dużo. Ale pamiętam że to był ekscytujący czas zakup małych ciuszkow, butelek, kremów. W domu mam 14latke i 20-miesięczną druga corke. Ale zapach noworodka jest totalnie inny i taki wzruszający.

Do góry