reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Grabcia Tu chyba standardowo tak cicho w weekend :)
U nas dobrze, a jak u Ciebie?
Maluszek od 2 dni mocno aktywny, ja cierpię na mega skurcze nóg. Dziś sobota, dużo się chciało zrobić, ale niekoniecznie wyszło. Już coraz mniej siły mam i się wkurzam, bo chęci są, ale sił braknie.

Grabcia Tu chyba standardowo tak cicho w weekend :)
U nas dobrze, a jak u Ciebie?
Maluszek od 2 dni mocno aktywny, ja cierpię na mega skurcze nóg. Dziś sobota, dużo się chciało zrobić, ale niekoniecznie wyszło. Już coraz mniej siły mam i się wkurzam, bo chęci są, ale sił braknie.
U mnie też chęci dużo, a robić za bardzo nie jestem w stanie... Ale już bliżej niż dalej ;)

Aasial Jesteśmy z Tobą.

U nas też remont najpozniej we wtorek skoncza i biore sie za ogromne sprzątanie domu juz na swieta a w między czasie tez chce ogród ogarnac bo podworko tez cale robiliśmy...do swiat mam mase pracy w domu dwulatek a ja po ciężkim dniu mam ciężkie wieczory bole krzyza i silne skurcZe..ale chociaż do wizyty szybko zleci

reklama
Do góry