reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Aasial ogromnie Ci współczuję tego bolącego dysku :( Wiem co to za ból. Tym bardziej w ciąży. Odpoczywaj, nie noś ciężkich rzeczy. Może masz jakiegoś fizjo w pobliżu, który ci choć trochę pomoże. Ćwiczenie mięśnia poprzecznego brzuchu daje ulgę, bo stabilizuje i wspomaga odcinek lędźwiowy.

@madan Powodzenia dziś na wizycie :)
@Ala1990aa i @Nataśka za Was trzymam kciuki jutro :)

Dajcie znać jak wasze maleństwa i jak się czujecie?

Gratuluję i witam :)
Dziękuję Ithi :)

Puchna Wam stopy?

reklama
@Ithi dzięki :)

Ja od dwóch dni mam ogromne bóle nóg, coś w stylu zakwasów, trochę jakby reumatyczne, ciężko opisać bo tak nigdy nie miałam. Stopy na razie mi nie puchną, jedynie ten ból... I hormony mi szaleją, tu płacz tu śmiech, nawet zapanować nad tym nie mogę, czasem mi wstyd... Ale już coraz bliżej końca ;)
A jak u Was samopoczucie?

@Ithi dzięki :)

Ja od dwóch dni mam ogromne bóle nóg, coś w stylu zakwasów, trochę jakby reumatyczne, ciężko opisać bo tak nigdy nie miałam. Stopy na razie mi nie puchną, jedynie ten ból... I hormony mi szaleją, tu płacz tu śmiech, nawet zapanować nad tym nie mogę, czasem mi wstyd... Ale już coraz bliżej końca ;)
A jak u Was samopoczucie?
Tamten tydzień miałam bardzo depresyjny... Nie wiem w sumie czemu.. Ale teraz juz lepiej :)
Stopy zaczęły puchnac i silny ból dysku :(

Dziś u nas piękna pogoda.. Słoneczko :) :) :)

Cześć dziewczyny! Macie już wybrane imiona dla swoich synów? Co sądzicie o imieniu Robert? Jakie budzi w Was odczucia? :) Szukam jakiegoś normalnego imienia, myślałam też nad Jakubem, ale trochę zniechęca mnie to, że teraz to bardzo popularne imię...

Suprise87 u nas chyba będzie Mikołaj albo Aleksander. Mam w rodzinie Roberta i chyba niezbyt dobrze mi się kojarzy. Moim zdaniem musi się podobać Wam obojgu i fajnie brzmieć z nazwiskiem. Nie wyobrażam sobie dać dziecku Brajan z nazwiskiem Wiśniewski czy Kowalski :D

Suprise87 u nas chyba będzie Mikołaj albo Aleksander. Mam w rodzinie Roberta i chyba niezbyt dobrze mi się kojarzy. Moim zdaniem musi się podobać Wam obojgu i fajnie brzmieć z nazwiskiem. Nie wyobrażam sobie dać dziecku Brajan z nazwiskiem Wiśniewski czy Kowalski :D

Aleksander mi się też podoba, tak samo Mikołaj. Tylko zdrobnienie Olek nie do końca mnie chyba przekonuje, a Mikołaja ma już bliska znajoma, więc odpada :)
W ogóle nie wyobrażam sobie dać na imię Brajan, jakiekolwiek nazwisko by nie było ;)
I masz całkowitą rację, też uważam, że imię powinno pasować do nazwiska. Nam pasuje do nazwiska zarówno Robert, jak i Jakub. Aleksander też by dobrze się składało z naszym nazwiskiem :)

Właśnie u mnie w rodzinie jest sporo chłopców; mamy 3 Jakubów, Antka, Jana, Leona, Natana, Szymona, Igora, Adama, Wiktora, Filipa ;D
Ja właśnie lubię Aleksandra ale zdrobnienie Aleks już srednio. Choć żyjemy w UK i zdaje sobie sprawę, ze imię z pl znakami będzie ciężkie to póki co Mikołaj wygrywa. Może macie jakieś propozycje jeszcze?
Jakub mi się kiedyś bardzo podobał, w każdym języku dość podobnie brzmi, jest sporo zdrobnien, mały Kubuś du,y Jakub, ale 4 w rodzinie mieć nie będziemy... Ciężko z imionami :D

reklama
U nas zupełny brak pomysłów na imię dla dziewczynki, poprzednio dla chłopaków też nie wybraliśmy, dopiero jak się urodzili to się nam przedstawialimyślałam że z dziewczyną będzie łatwiej ale nie jest

Do góry