Grabcia123
Fanka BB :)
Czekam na wizyte wlasnie i dowiem sie czy ok ale zmartwilo mnie ze po 2h jest wyższy niz po 1h ale w normieA jak Twój cukier?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na wizyte wlasnie i dowiem sie czy ok ale zmartwilo mnie ze po 2h jest wyższy niz po 1h ale w normieA jak Twój cukier?
Super <3My po wizycie..synek ulozony prawidlowo cukier i inne badania ok..i mama w koncu wrocila do wagi sprzed ciąży!!! synek waży 1150g
Wow to sporo cieszę się bardzoMy po wizycie..synek ulozony prawidlowo cukier i inne badania ok..i mama w koncu wrocila do wagi sprzed ciąży!!! synek waży 1150g
Gratulacje, jaka piękna wagaMy po wizycie..synek ulozony prawidlowo cukier i inne badania ok..i mama w koncu wrocila do wagi sprzed ciąży!!! synek waży 1150g
Spojrzałam na swoje wyniki krzywej:Wow to sporo cieszę się bardzo
A jaki masz ten wyniki?? Bo ja po godzinie 152 a po 2, 153 i nie wiem czy dobry?
Witaj, to mamy ten sam termin na dziewczynkę Zobaczymy, która będzie pierwszaHej czerwcowe mamusie. Chciałam się przywitać (nowa na forum). Termin mam na 19.06. Wszystko wskazuje na to, że nasz 3 bąbelek będzie pierwszą dziewczynką w rodzinie
Ogólnie ciąże znoszę dobrze, krew ok, mocz ok, cukier ok, ciśnienie ok....ale mam problemy z żylakami na prawej nodze. W piątek przyplątała mi się zakrzepica żył powierzchniowych - dostałam heparynę w ampułko - strzykawkach. No i robię sobie sama zastrzyki w brzuch do tego pończochy uciskowe i jakoś żyjemy. Któraś też tak ma?
Przycupnę sobie tu przy Was, poczytam, popytam..
U mnie w miarę dobrze. Mała tylko potwornie szaleje, szamocze się nieraz strasznie i sobie wyczytałam na necie, że nieraz tak jest, gdy dziecko zaplącze się w pępowinę i ona ją lekko przydusza. No i zaczęłam się oczywiście martwić Mam potwornie okopany żołądek, tak, że nieraz mi wszystko po posiłku podchodzi do gardła. Jedyny sposób na te jej szaleństwa to chodzenie, chodzenie i chodzenie.. Tylko wtedy jest ulgaa tak po za tym to jak się czujecie??
U mnie w miarę dobrze. Mała tylko potwornie szaleje, szamocze się nieraz strasznie i sobie wyczytałam na necie, że nieraz tak jest, gdy dziecko zaplącze się w pępowinę i ona ją lekko przydusza. No i zaczęłam się oczywiście martwić Mam potwornie okopany żołądek, tak, że nieraz mi wszystko po posiłku podchodzi do gardła. Jedyny sposób na te jej szaleństwa to chodzenie, chodzenie i chodzenie.. Tylko wtedy jest ulga
W sobotę byłam na dniach otwartych w szpitalu, a wczoraj na warsztatach dla przyszłych mam. Troszkę się wiedzy nazbierało i tyle samo pytań
Ja się trochę martwiłam o mój kręgosłup przed ciążą po sekwestracji dysku w odcinku lędźwiowym, ale na szczęście, jak na razie nie odczuwam żadnych dolegliwości z tego powodu
Tylko powiem wam, że śpię za to jak suseł! Snu to ja ostatnio potrzebuję normalnie jak niemowlę