reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć Dziewczyny! Ja dopiero przeszłam na zwolnienie i dopiero odpoczywam. Widzę, że przeszlyacie do zamkniętego wątku. Ostatnio się nie udzielałam więc juz pewnie za późno na dalaczenie?

reklama
Hej

Witam nowe dziewczyny :)
Cisza jest bo pouciekaly dziewczyny na zamkniety wątek. Ale jestem ja :)

Dzisiejsza pogoda to jakas masakra. Totalna odwilż. Ciapa, wody pełno także nawet nosa nie chce sie z domu wynurzyc....

Kiedy macie kolejne wizyty? Moja jest za tydzien.

Hej

Dzisiejsza pogoda to jakas masakra. Totalna odwilż. Ciapa, wody pełno także nawet nosa nie chce sie z domu wynurzyc....

Ja tez jestem [emoji12]

Ja mam polowkowe w srode a na przyszły poniedzialek chyba zapisze sie do.mojego gina [emoji6]

Czy również nieśmiało mógłbym
Prosić o dołączenie do grupy zamkniętej? tutaj faktycznie cisza, wiec nie ma nawet jak się poznać. Ja również urodziny mam 20 czerwca a mój termin wg om 17 :)
Myślę, że w przeciągu kilku dni i Ty dostaniesz dostęp :)

Ooo, to może będziesz mieć prezent na urodziny :))

Hej

Połówkowe dokładnie za tydzień (dziś 50% załadowanego brzucha [emoji123][emoji16]), a wizyta za dwa tygodnie w środę :)) dawno nie miałam takiej częstotliwości podglądania Pchełki :))

reklama
Do góry