Emkowa
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj smazony ryż z kurczakiem, brokulem i marchewka. Tak na szybko bo mi sie nie chceA ja tak wyskoczę nie na temat. Co macie dzisiaj na obiad?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dzisiaj smazony ryż z kurczakiem, brokulem i marchewka. Tak na szybko bo mi sie nie chceA ja tak wyskoczę nie na temat. Co macie dzisiaj na obiad?
Witaj, gratuluję córeczki w ciagu kilku dni postaram się abyś dotarła i na zamknięty wątek
PS. Mam urodziny 28 czerwca [emoji3][emoji3][emoji3]
Super, gratuluję! Dość wcześnie miałaś to połówkoweJa miałam połówkowe dzisiaj na szczęście wszystko przebiega prawidłowo, w 19+4 wazy 304g
Ja dzisiaj spaghetti a'la bolognese z czerwoną soczewicą zamiast mięsa )A ja tak wyskoczę nie na temat. Co macie dzisiaj na obiad?
Dziękuję dziewczynySuper, gratuluję! Dość wcześnie miałaś to połówkowe
Mi na ostatniej wizycie (tydzień temu w środę) wyszło dokładnie tyle samo z usg i om, ale chyba pierwszy raz tak idealnie było wcześniejsze wizyty to albo parę dni do przodu, albo do tyłu. Tu nie ma co się martwić )Dziękuję dziewczyny
Szłam z założeniem, że będzie akurat w dniu, kiedy mam kończyć 20tc, ale na badaniach okazało się, że jednak mała jest krótsza a ciąża jest kilka dni młodsza... Też tak macie, że co badanie to inny termin porodu? Ja już głupieję i nie wiem, którego się trzymać, a termin z om jest wcześniejszy o tydzień z usg, wiec go nie uzjnaję. Z om wychodzi mi dokładnie 20+4
19+5 288 gPytanko do Was, ile aktualnie ważą wasze dzieci? Długości całkowitej nie otrzymałam, ponieważ ponoć już nie między się crl tylko poszczególnych odcinków ciała No i wagę małej.
u mnie kolejna wizyta jakos w polowie lutego pewnie jeszcze nie mam terminu ... Co do zagladania na forum to Jestem i ja [emoji173]Hej
Witam nowe dziewczyny
Cisza jest bo pouciekaly dziewczyny na zamkniety wątek. Ale jestem ja
Dzisiejsza pogoda to jakas masakra. Totalna odwilż. Ciapa, wody pełno także nawet nosa nie chce sie z domu wynurzyc....
Kiedy macie kolejne wizyty? Moja jest za tydzien.
U mnie dzis pulpety w sosie pomidorowym marchewka z wody na maselku i mix ryzu (z marchewka groszkiem itp)A ja tak wyskoczę nie na temat. Co macie dzisiaj na obiad?
Super gratki [emoji7]Ja miałam połówkowe dzisiaj na szczęście wszystko przebiega prawidłowo, w 19+4 wazy 304g
W miarę możliwości udzielaj się na watku otwartym zebysmy mogły Cię poznaćDziękuję Wam bardzo za miłe powitanie na pewno będę sie odzywać bo dobrze znaleźć sie w gronie kobiet, które mają podobne doświadczenia i priorytety w rozmowie Dla mnie tym bardziej przy pierwszej ciąży to bardzo pomocne i chłonę wszystko