aronia12
Fanka BB :)
Do czego gotowa? Jak do snu to wstawiam.Wrzucaj jestem gotowa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do czego gotowa? Jak do snu to wstawiam.Wrzucaj jestem gotowa!
No i co?Do czego gotowa? Jak do snu to wstawiam.
Dochodzę do wniosku, że ja to jestem. Inna w takim razie. W pierwszej ciąży żadna brzucha nie miala, a ju kuźwa taki odmieniec.Ja to samo. Ostatnio jak porownalam swoje brzuchy to bylam w szoku. Mam taki jak w pierwszej ciazy w 7 miesiącu
Przepraszam za opoznienie. Maz wymyslil, zeby mi naoliwic skore zniszczona przez plastry. Zdjecie wtsawilam na zamkniety.No i co?
Jaki tam odmieniec. Ja w ciazy z pierworodnym mialam duzy brzuch a teraz juz kompletnie wielki. Zajrzyj na zamknietyDochodzę do wniosku, że ja to jestem. Inna w takim razie. W pierwszej ciąży żadna brzucha nie miala, a ju kuźwa taki odmieniec.
Trzymam kciuki i dawaj znać [emoji8][emoji3]Hej kochane , nie wiem czy któraś z Was jeszcze mnie pamięta [emoji848] , podczytuje Was czasem i patrzę jak ten czas leci ... U nas jakoś życie wraca do normy , czekamy na badania i postanowiliśmy że się nie poddamy tak łatwo . Buziaki dla Was, wyglądacie cudownie [emoji8]
Ja zawsze mam duże brzuchy i co ciąża to wiekszy. Chyba przez to ze jestem mała i szczupła i dzić nie ma sie gdzie schowaćNo ja taki jak teraz miałam w pierwszej ciąży w 8msc [emoji15] boje sie jak ja bede wyglądać w maju [emoji15]