reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cóż, to chyba ja odpadam z forum bo tutaj widzę zamykacie a do nowego się nie dostałam.
@Vileyka ja tak samo wiec się nie martw :D na każdym innym wątku forum zamknięte służy do wrzucania fotek i innych spraw,których raczej nie chcemy upubliczniać szerszemu gronu. Tutaj dziewczyny maja jakaś odmienną ideę ;)
Dziewczyny spokojnie. Przecież się udzielalyscie więc na pewno zaraz wam się pojawi tamten wątek.

reklama
Ja zawsze mam duże brzuchy i co ciąża to wiekszy. Chyba przez to ze jestem mała i szczupła i dzić nie ma sie gdzie schować
Ja tam porównania nie mam. Ale za chwilę 5 miesiąc i mam mały brzuch. A pamiętam jak parę lat temu moja sąsiadka była w 4 ciazy w 5 miesiącu i wszyscy w około myśleliśmy że lada chwila urodzi. Taki wielki brzuch miała.

Ja tam porównania nie mam. Ale za chwilę 5 miesiąc i mam mały brzuch. A pamiętam jak parę lat temu moja sąsiadka była w 4 ciazy w 5 miesiącu i wszyscy w około myśleliśmy że lada chwila urodzi. Taki wielki brzuch miała.
Ja nawet w pierwszej miałam duzy. A teraz rośnie w oczach. Co mnie ktoś nie widzi kilka dni to słyszę że bardzo szybko rośnie. Az sie boje co bedzie w maju [emoji3]

Ale to pewnie dlatego ze zaczynałam z waga 79 przy 166 wzrostu a teraz 80 wiec podejrzewam ze jeszcze miejsca a miejsca maleństwo moje ma [emoji23][emoji173]️

Ale to pewnie dlatego ze zaczynałam z waga 79 przy 166 wzrostu a teraz 80 wiec podejrzewam ze jeszcze miejsca a miejsca maleństwo moje ma [emoji23][emoji173]️
A ja się właśnie zastanawiam czy im większy brzuch mi urośnie to faktycznie macica się większą robi i jest więcej miejsca.

Dopiero co skończyłam czytać zamknięty wątek, z tu ponad 200 postów.... chyba jednak powinnam zapisać się na kurs szybkiego czytania;) ja mam taka manie, ze wszystko muszę zrobić od a do z , także jak nie nadrobię to będę się z tym zle czuła :D

reklama
Dzień dobry Wam[emoji4] zamówiłam sobie 4: intensywnie nawilżające i lekko nawilżające masło głównie do ud, olejek
Na brzuch i osobno do biustu [emoji4] ten najmniejszy 5 dostałam w gratisie. Można np jeden olejek do całego ciała ale myślę sobie że to moja pierwsza ciąża, mama też musi o siebie dbać to poszalalam [emoji847]

I slusznie zrobiłaś:)

Do góry