reklama
Już za późno na budyń zrobię rano, bo teraz już wszyscy śpią, ja też zaraz uciekam bo padam xDA ty idź ten budyń robić!!! [emoji16]
A widzisz myślałam, że może nie widzą poprostu. Ale. Stoisz na posterunku. Dbasz o mamuśki kochana [emoji6][emoji10]
0202oliwcia
Fanka BB :)
Ej czemu zaraz wyrzutków ??Ciiiicho, nie podpowiadaj, zeby nam frakcji "wyrzutkow" nie pomniejszac
Darina87
Dobranoc. Ja tam. Zaczynam jeść. Hehehe [emoji39] głupia ja i moje siedzenie po nocy.
Do jutra!
Do jutra!
Już za późno na budyń zrobię rano, bo teraz już wszyscy śpią, ja też zaraz uciekam bo padam xD
aronia12
Mnie po prostu nie bylo (prawie) na necie przez 10 dni, dopiero dzis mialam czas na dluzej. W czasie swiat rylam sie przewaznie w medycznych stronach, na wiecej nie mialam dostepu do neta Nie wiem, czy admin dziala wogole w weekendy. Sadzac po zawirowaniach na glownej stronie, jesli wogole ktos tu teraz dyzuruje, to maja inne zajecia. Takze my tu w "obozie rebeliantek" chyba zagoscimy na dluzej. Zagladajcie do nas jak najczesciej!Biedne zostałyscie!!![emoji3525][emoji22]
Nie widzicie forum zamkniętego, bo nie pisałyscie do @Agatki loginow ?! Czy jak!? Tak poprostu nie ma go u Was ?!
aronia12
Masz lepsze okreslenie?Ej czemu zaraz wyrzutków ??
Darina87
Dobrze, że jedna osoba nie została. Dopiero byłaby lipa. A tak jest z kim gadać! Obiecuję zaglądac! Chociaż zaraz będziecie pewnie z nami. Może nie dziś, ale jutro. [emoji16]
Mnie po prostu nie bylo (prawie) na necie przez 10 dni, dopiero dzis mialam czas na dluzej. W czasie swiat rylam sie przewaznie w medycznych stronach, na wiecej nie mialam dostepu do neta Nie wiem, czy admin dziala wogole w weekendy. Sadzac po zawirowaniach na glownej stronie, jesli wogole ktos tu teraz dyzuruje, to maja inne zajecia. Takze my tu w "obozie rebeliantek" chyba zagoscimy na dluzej. Zagladajcie do nas jak najczesciej!
0202oliwcia
Ja jestem tam na grupie ale tu tez zagladam i pisze [emoji13][emoji12]Masz lepsze okreslenie?
reklama
aronia12
Ja jestem tam na grupie ale tu tez zagladam i pisze [emoji13][emoji12]
To fajnie. Ale jestescie w mniejszosciI ja będę zaglądać mam sentyment do tego miejsca