A wiesz gdzie szukać w ogóle?No ja nie znalazłam forum
reklama
aronia12
Fanka BB :)
My dopiero wczoraj pozno wrocilismy z mojego rodzinnego miasta. W szpitalu, mam nadzieje, nic powaznego? Ja sie w tym okresie swiateczno-noworocznym nawloczylam tez po szpitalach i po chirurgach.Bylam zabiegana. Problemy z praca, przygotowania do swiat, wujek w szpitalu pozniej ja w szpitalu... swieta. I tak zlecialo. Jak juz sobie przypominalam ze mialam sie odezwac to zapominalam z twgo ciazowego roztargnienia i dopiero wcOraj usiadlam i mowie -to jest ten dzien
O matko! Ten obierkowy zapach to taki srodek odstraszajacy mezczyzn? Nie powiem, ze antykoncepcyjny, bo te funkcje masz do czerwca wylaczonaJa jestem zachwycona i serdecznie polecam mieszanke olejkow :ze slodkich migdalow i inca inchi w stosunku 50:50 mam mega sucha skore a od kiedy ich uzywam to jest cudownie miekka i jakis strach przec rozsteoami mam mniejszy z rezzta mozna o nich duzo poczytac. Jedyny minus to pachnie (mieszanka) jak obierki od ziemniakow [emoji23]
Berry90
Hahahaha moj juz przywykl [emoji23][emoji23][emoji23]My dopiero wczoraj pozno wrocilismy z mojego rodzinnego miasta. W szpitalu, mam nadzieje, nic powaznego? Ja sie w tym okresie swiateczno-noworocznym nawloczylam tez po szpitalach i po chirurgach.
O matko! Ten obierkowy zapach to taki srodek odstraszajacy mezczyzn? Nie powiem, ze antykoncepcyjny, bo te funkcje masz do czerwca wylaczona
aronia12
Ciiiicho, nie podpowiadaj, zeby nam frakcji "wyrzutkow" nie pomniejszacA wiesz gdzie szukać w ogóle?
Silje1008
A wiesz gdzie szukać w ogóle?
Jeśli możesz to napisz jeszcze raz ścieżkę dostepu
Dziewczyny już podały loginy ale nie wtedy co wy, stąd opóźnienie, dopiero podałam loginy do administracji reszty dziewczyn koło 19 więc muszą być cierpliweBiedne zostałyscie!!![emoji3525][emoji22]
Nie widzicie forum zamkniętego, bo nie pisałyscie do @Agatki loginow ?! Czy jak!? Tak poprostu nie ma go u Was ?!
Tutaj jest, na praktyczne samym dole głównej strony forumJeśli możesz to napisz jeszcze raz ścieżkę dostepu
Załączniki
reklama
Darina87
A ty idź ten budyń robić!!! [emoji16]
A widzisz myślałam, że może nie widzą poprostu. Ale. Stoisz na posterunku. Dbasz o mamuśki kochana [emoji6][emoji10]
A widzisz myślałam, że może nie widzą poprostu. Ale. Stoisz na posterunku. Dbasz o mamuśki kochana [emoji6][emoji10]
Dziewczyny już podały loginy ale nie wtedy co wy, stąd opóźnienie, dopiero podałam loginy do administracji reszty dziewczyn koło 19 więc muszą być cierpliwe