reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Bylam zabiegana. Problemy z praca, przygotowania do swiat, wujek w szpitalu pozniej ja w szpitalu... swieta. I tak zlecialo. Jak juz sobie przypominalam ze mialam sie odezwac to zapominalam z twgo ciazowego roztargnienia i dopiero wcOraj usiadlam i mowie -to jest ten dzien ;)
My dopiero wczoraj pozno wrocilismy z mojego rodzinnego miasta. W szpitalu, mam nadzieje, nic powaznego? Ja sie w tym okresie swiateczno-noworocznym nawloczylam tez po szpitalach i po chirurgach.

Ja jestem zachwycona i serdecznie polecam mieszanke olejkow :ze slodkich migdalow i inca inchi w stosunku 50:50 mam mega sucha skore a od kiedy ich uzywam to jest cudownie miekka i jakis strach przec rozsteoami mam mniejszy :) z rezzta mozna o nich duzo poczytac. Jedyny minus to pachnie (mieszanka) jak obierki od ziemniakow [emoji23]
O matko! Ten obierkowy zapach to taki srodek odstraszajacy mezczyzn? Nie powiem, ze antykoncepcyjny, bo te funkcje masz do czerwca wylaczona :-p

Biedne zostałyscie!!![emoji3525][emoji22]
Nie widzicie forum zamkniętego, bo nie pisałyscie do @Agatki loginow ?! Czy jak!? Tak poprostu nie ma go u Was ?!

Szukać go trzeba na głównej stronie forum, pod zakładka nasze dziecko i fora ciążowe. Tam jest właśnie miejsce fora zamknięte i nasz wątek

My dopiero wczoraj pozno wrocilismy z mojego rodzinnego miasta. W szpitalu, mam nadzieje, nic powaznego? Ja sie w tym okresie swiateczno-noworocznym nawloczylam tez po szpitalach i po chirurgach.

O matko! Ten obierkowy zapach to taki srodek odstraszajacy mezczyzn? Nie powiem, ze antykoncepcyjny, bo te funkcje masz do czerwca wylaczona :-p
Hahahaha moj juz przywykl [emoji23][emoji23][emoji23]

Załączniki

• Screenshot_20190104-223806_Chrome.jpg
    Screenshot_20190104-223806_Chrome.jpg
    183,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
A ty idź ten budyń robić!!! [emoji16]
A widzisz myślałam, że może nie widzą poprostu. Ale. Stoisz na posterunku. Dbasz o mamuśki kochana [emoji6][emoji10]
Dziewczyny już podały loginy ale nie wtedy co wy, stąd opóźnienie, dopiero podałam loginy do administracji reszty dziewczyn koło 19 więc muszą być cierpliwe :)

Do góry