reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No to czas sprawdzić czy u mnie nie będzie problemów z forum zamkniętym:) a ledwo co nadrobiłam dzisiejsze posty:)))
Nadrobilas tylko dzisiejsze posty z glownego watku a ile jest dzis na tym nowym?

Nie zstaniecie we dwie bo ja dalej nie do oonca ogarnoam co sie dzieje [emoji14] 3 tyg mnie nie bylo i czuje sie jk w innym swiecie [emoji2957]
Zauwazylam, ze Cie nie bylo i nawet mialam pytac o Ciebie ale jako poczatkujaca wtedy tu na czerwcu 2019 nie moglam sobie przypomniec dokladnie Twojego nicku. Pamietalam Twoja fotke i mniej wiecej, co pisalas ale nicka nie :zawstydzona/y: A gdzie bylas, jesli to nie tajemnica?
Co do fotelikow, to zgadzam sie z @Silje1008 My dla pierworodnego uzywalismy reboardow az do czwartych urodzin :biggrin2:

Ja właśnie nie odczuwam żadnych objawów, ale skoro lekarz twierdzi że jest infekcja to chyba jest
Też nie odczuwałam nic, a okazało się że mam infekcje, a raczej grzybka jak to moja gin powiedziała. Pomogło mi kilka rzeczy Niacyna-antybiotyk, podmywanie częste w chłodnej wodzie bez mydła itd., wyeliminowanie cukrów które namnaża ją z tym nie miałam problemu bo mnie nie ciągnie, jedzenie jednego jogurtu dziennie. Obecnie mam globulki z kwasem hialuronowy na odbudowę flory Hexagyb Duo.
Super:)) zamówiłam sobie cały taki pakiet? Jestem ciekawa działania:)
Znam, bardzo fajne. Natomiast ja jestem uzależniona od masła z the body shop o zapachu mango obłęd. Oprócz tego używam Bielendy Mama na cellulit, masła shea i czasem oliwki palmers.

Nadrobilas tylko dzisiejsze posty z glownego watku a ile jest dzis na tym nowym?

Zauwazylam, ze Cie nie bylo i nawet mialam pytac o Ciebie ale jako poczatkujaca wtedy tu na czerwcu 2019 nie moglam sobie przypomniec dokladnie Twojego nicku. Pamietalam Twoja fotke i mniej wiecej, co pisalas ale nicka nie :zawstydzona/y: A gdzie bylas, jesli to nie tajemnica?
Co do fotelikow, to zgadzam sie z @Silje1008 My dla pierworodnego uzywalismy reboardow az do czwartych urodzin :biggrin2:
Bylam zabiegana. Problemy z praca, przygotowania do swiat, wujek w szpitalu pozniej ja w szpitalu... swieta. I tak zlecialo. Jak juz sobie przypominalam ze mialam sie odezwac to zapominalam z twgo ciazowego roztargnienia i dopiero wcOraj usiadlam i mowie -to jest ten dzien ;)

Też nie odczuwałam nic, a okazało się że mam infekcje, a raczej grzybka jak to moja gin powiedziała. Pomogło mi kilka rzeczy Niacyna-antybiotyk, podmywanie częste w chłodnej wodzie bez mydła itd., wyeliminowanie cukrów które namnaża ją z tym nie miałam problemu bo mnie nie ciągnie, jedzenie jednego jogurtu dziennie. Obecnie mam globulki z kwasem hialuronowy na odbudowę flory Hexagyb Duo. Znam, bardzo fajne. Natomiast ja jestem uzależniona od masła z the body shop o zapachu mango obłęd. Oprócz tego używam Bielendy Mama na cellulit, masła shea i czasem oliwki palmers.
Ja jestem zachwycona i serdecznie polecam mieszanke olejkow :ze slodkich migdalow i inca inchi w stosunku 50:50 mam mega sucha skore a od kiedy ich uzywam to jest cudownie miekka i jakis strach przec rozsteoami mam mniejszy :) z rezzta mozna o nich duzo poczytac. Jedyny minus to pachnie (mieszanka) jak obierki od ziemniakow [emoji23]

reklama
Do góry