reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja się staram nie nakrecać porodem choć wiem, że to może być bardzo trudne. Ostatnio rozmawiałam z koleżanka, która niedawno urodziła. Napisałam, że dzielna babka z niej, a ona na to "na porodówce to każda musi być dzielna", no i to jest fakt ;))
Ja na razie też jakoś spycham to na dalszy plan, choć przed planowaniem dziecka, jak widziałam na filmie rodzącą kobietę, to czułam się jakbym sama rodziła, takim strachem mnie to napawało :D Ale wiadomo czas leci szybko i pora zacząć się nad tym zastanawiać ;)

reklama
Po badaniach 11,5, powiedzial doktor, ze trzeba juz działać tabletkami, myslalam ze ich narazie unikne:(
O jej to tak jak ja, biorę tabletki. Za 2 tygodnie będę powtarzać badania mam nadzieję, że będzie lepiej. Ja mam 11,00 hemoglobinę
Cześć Dziewczyny, czy pozwolicie dołączyć do czerwcowych mam?
Cześć witaj [emoji6]

Wyglada pysznie :) co to za makaron?
makaron ryżowy wstążki
Super gratuluję czyli Królowa jest tylko jedna :D

@Kaamilaaa fajnie, że się udało z mieszkaniem

W kwestii rozszerzenia diety to polecam też blw, rewelacja i najlepiej wtedy gdy dziecko chce samo już coś nowego zjeść, a nie dlatego że pediatra poleca, oni zwykle nie patrzą na zalecenia,na karmienie piersią tylko wszystko sztywno zgodnie z tabelkami a dziecko to nie cyferki...

Udało mi się wreszcie dodzwonić i umówiłam się na 21.01 na 9:00 na polówkowe, a popołudniu mam wizyte u mojego gina także będzie podwójne podglądanie jednego dnia
Super ja też mam połówkowe 21.01 ale o 19.00 [emoji2]

@Silje1008
@Malentka
@Pianistka1991
@Justka84
Bardzo Wam dziękuję za zaproszenie :) Napisałam do Agatki.
@Kaamilaaa tak Kochana właśnie dotarłam :D
Jako, że to moja pierwsza ciąża (16tc), a wszystko jest dla mnie nowe, więc każda rada i wsparcie jest na wagę złota ;) Do tej pory, poza trilionem badań, nie było czasu na nic więcej, więc do ogarnięcia przede mną wszelkie wózki, sposób porodu itd :D
Witaj! Gratuluję! A na kiedy masz termin?!

Już mi ciężko trochę.. i mam alergię na niemyślące dzieci, naprawdę. Uwielbiam pokazywać, tłumaczyć, porównywać, ale jak dziecko MYŚLI. W innym wypadku tracę cierpliwość. [emoji849]
Dziewczyny, któraś z Was wspominała coś o płukaniu gardla wodą utleniona. Wiem, ze ten temat się przewijał, ale nie pamiętam jak to rozcienczać..w jakich proporcjach? :)

Ja dodaję kilka kropel, tzw "na oko" i tak większe pół szklanki wody ;)

reklama
Hej. Ale produkujecie, nie wiem czy wszytko zapamiętałam :)
Ja dzisiaj wizytę mam na 13.10 I mam stresa jak cholera już. Ale może dam jakoś radę może będzie dobrze byle do poludnia

Do góry