reklama
Hehe dzidzia nie chce się ujawnić [emoji23] a kiedy polowkowe?Nooo i nie wiemy dzidzia się tak wiercila, ze dr nie jest pewny. Z jednej strony widać ze dziewczynka a pod innym kontem ze może jednak chłopak [emoji85][emoji85][emoji85] czekamy do połówkowych
Ja jednak staram się wypijać te 2-3l, włączając w to wodę, kawę i herbatę, choć nie jest łatwo, bo w wirze zajęć często zapominam o pragnieniu. Korzystam z doświadczenia kolezanki, która niedawno rodziła. W 6mc męczyły ja bóle brzucha, aż do szpitala trafiła i się okazało, ze przyczyna było odwodnienie
A to lobuzNooo i nie wiemy dzidzia się tak wiercila, ze dr nie jest pewny. Z jednej strony widać ze dziewczynka a pod innym kontem ze może jednak chłopak [emoji85][emoji85][emoji85] czekamy do połówkowych
Hehe gratuluję!!Dziewczynki jestem po wizycie . Wszystko ok .Będzie chłopiec [emoji16]A jednak [emoji3]
Dziewczyny ja dziś umieram, nie mam już siły. Znowu mam biegunkę,nie wiem co się dzieje. Co dwa trzy tygodnie mam biegunkę i dwa dni wyjęte z życia. Co przytyję a kilo to po takim epizodzie znowu w dół. To by mnie nie martwiło ale tak mnie brzuch boli że szok. Wczoraj się bardzo zdenerwowowalam ale czy to od tego już nie wiem. Jestem po usunięciu woreczka i już nie wiem czy to wątroba, trzustka może jelita a może na tle nerwowym. Idę po południu do lekarza ogólnego może mi coś doradzi bo się wykoncze. Biedne to moje maleństwo [emoji25]
Gratuluje udanych wizyt[emoji3]
Kurcze biedna oby cos doradzilDziewczyny ja dziś umieram, nie mam już siły. Znowu mam biegunkę,nie wiem co się dzieje. Co dwa trzy tygodnie mam biegunkę i dwa dni wyjęte z życia. Co przytyję a kilo to po takim epizodzie znowu w dół. To by mnie nie martwiło ale tak mnie brzuch boli że szok. Wczoraj się bardzo zdenerwowowalam ale czy to od tego już nie wiem. Jestem po usunięciu woreczka i już nie wiem czy to wątroba, trzustka może jelita a może na tle nerwowym. Idę po południu do lekarza ogólnego może mi coś doradzi bo się wykoncze. Biedne to moje maleństwo [emoji25]
Jak masz biegunkę to może lekko jesteś odwodniona. Wczoraj ginka powiedziała mojej bratowej ze boli ja brzuch bo pije za.mało wody a że Ty masz biegunkę to może toDziewczyny ja dziś umieram, nie mam już siły. Znowu mam biegunkę,nie wiem co się dzieje. Co dwa trzy tygodnie mam biegunkę i dwa dni wyjęte z życia. Co przytyję a kilo to po takim epizodzie znowu w dół. To by mnie nie martwiło ale tak mnie brzuch boli że szok. Wczoraj się bardzo zdenerwowowalam ale czy to od tego już nie wiem. Jestem po usunięciu woreczka i już nie wiem czy to wątroba, trzustka może jelita a może na tle nerwowym. Idę po południu do lekarza ogólnego może mi coś doradzi bo się wykoncze. Biedne to moje maleństwo [emoji25]
Nati88
Fanka BB :)
Tak niby byla dziewczynka ale ja czulam ze chłopiec i jednak [emoji3] przynajmniej zrobimy jeden wspólny pokój bo mają bardzo duzyOstatnio miala byc dziewczynka? Ja juz sie gubię ale z tego co panietam masz dwoch chłopców?
Kurcze ale bedziesz krolewna
reklama
No i super towarzystwo sie dobrze dogadaTak niby byla dziewczynka ale ja czulam ze chłopiec i jednak [emoji3] przynajmniej zrobimy jeden wspólny pokój bo mają bardzo duzy
Kurcze to ciekawe czy mojej corci nic nie wyrosło