MK5
Fanka BB :)
Można na allegro za 10 zł zamówić. Ja mam właśnie rtęciowy i bezdotykowy microlife.Tez jestem tego zdania sa niezawodne, ja mam rtęciowy. Ponoc na Ukrainie sa dostępne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można na allegro za 10 zł zamówić. Ja mam właśnie rtęciowy i bezdotykowy microlife.Tez jestem tego zdania sa niezawodne, ja mam rtęciowy. Ponoc na Ukrainie sa dostępne
Dzień dobry! Ależ się wyspałam. Choć i tak nie chce mi się wstawać. Moje dziecię też jeszcze śpi. Nie posłałam jej dziś do przedszkola, pojedzie ze mną do babci.
Zaczynam dzisiaj 18tc. Nie wiem kiedy to zleciało. :O
Na 13 wizyta, a przed jeszcze kilka spraw do ogarnięcia, bo w dzień ślubu zgubiliśmy klucze od domu :/
No nic, wstaje.
Ja niestety też nie pije za dużo. Nie czuje w ogóle pragnienia,co innego latem.
Mam dzisiaj wizyte o 12.40 [emoji3] nie mogę się doczekać, mam nadzieję że dzisiaj już będę wiedzieć płeć na 100% i że dzidzia zdrowo rośnie, no i ta szyjka sie nie skruciła... dam znać [emoji3] miłego dnia Wam życzę [emoji8]
U nas w Poznaniu słoneczko świeci [emoji3]
hej laski ja juz czekam pod gabinetem. ale sie stresuje czy z dzidzia wszystko okej. jestem 3 w kolejce z tym ze dziewczyna przede mna tylko z wynikami badan. oby wszystko bylo dobrze....
Też mam problem z brzuchem, jakoś nie wygląda jeszcze jak ciążowy i nie mogę się oswoić [emoji85]Dokładnie [emoji14] jak po zjedzeniu jakieś większej pizzy [emoji14]
Dla mnie to przełom [emoji14] ja z tych ćwiczących i jednak przyzwyczajona do płaskiego brzucha
Mamy 35+, orientujecie się, do kiedy trwa "opieka" NFZ? Byłam pewna, że przysługuje mi usg połówkowe za free - w ramach prenatalnych, bo taką informację dostałam od babeczki w poradni prenatalnej. Zerkam na skierowanie a tam dopisek 300 złotych! To ja już wolę u swojego ginekologa...
Ja nie wnikalam za bardzo w temat bo moj mlody byl anty smoczkowy [emoji14] ale teraz jesli dzidzia bedzie chciala to dostanie [emoji6]Wizytujemy o tej samej godzinie ! Trzymam kciuki [emoji106]
Trzymam kciuki ja o 13:00
Kciuki zaciśnięte !
A ja mam pytanie do mam z serii „trudne” [emoji14]
Kochane powiedzcie mi, ponieważ ostatnio miałam poruszony temat w gronie doradców jak to jest z tym smoczkiem ? Dawać dziecku czy nie ?
Co do smoczka ja byłam bardzo przeciwna i długo się opierałam, ale mały miał dużą potrzebę ssania i w końcu się zdecydowałam i bardzo się cieszę bo ułatwiło mi to życie. Odstawienie smoka było jakoś po roku jak widziałam że zaczyna bez powodu z niego korzystać i przesadzać to porostu odcielam końcówkę i przygoda zakończona bezboleśnie. [emoji39] Teraz również ocenie sytuację i jak będzie potrzeba to będę używać. [emoji6]Wizytujemy o tej samej godzinie ! Trzymam kciuki [emoji106]
Kciuki zaciśnięte !
Kochane powiedzcie mi, ponieważ ostatnio miałam poruszony temat w gronie doradców jak to jest z tym smoczkiem ? Dawać dziecku czy nie ?
U nas w szpitalu byl "zakaz" dla mam chciacych utrzymac laktacje chociaż przez pierwsze 2-3 tyg.Wizytujemy o tej samej godzinie ! Trzymam kciuki [emoji106]
Kciuki zaciśnięte !
Nigdy sie z czyms takim nie spotkałam :\ i jak on bez usg ocenil, ze ma macice krzywo. Dziwne jakies.Witam sie i ja , poszlam spac po 3 , tak mnie serial wkrecil...[emoji16]
Ponawiam moje pytanie :
"Właśnie mysle nad lista pytan do gin bo zazwyczaj jestem tam taka podekscytowana i rozkojarzona ze zawsze nie zapytam o nic [emoji57]
Macie jakieś pomysły, sugestie? [emoji18]"
..wyobraźcie sobie ze moja kuzynka dzis ma 9 tydz i 4 dzien miala wizyte pierwsza i to na NFZ - lekarz ja tylko zbadal , powiedzial ze macica jest krzywa i ze ma lezec na brzuchu zeby ja naprostowac a usg zrobi jej 14 stycznia..
Dla mnie to cos niedopomyslenia...
Ja właśnie też byłam przyzwyczajona do płaskiego brzucha, a on gdzieś zniknął [emoji39] też przechodzę etap "coś pomiędzy dobrym obiadem a ciąża" [emoji39][emoji39][emoji39] ale ślicznie wyglądasz )Dokładnie [emoji14] jak po zjedzeniu jakieś większej pizzy [emoji14]
Dla mnie to przełom [emoji14] ja z tych ćwiczących i jednak przyzwyczajona do płaskiego brzucha