CzekamyNo to po kąpieli dam znać jak moje wrażenia [emoji41]
Oby bylo tak jak z krzywa i Tobie posmakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CzekamyNo to po kąpieli dam znać jak moje wrażenia [emoji41]
Też zaraz idę.uwielbiam leżeć.w wannie w gorącej wodzie mmmm mega relaksPozdrowienia z kąpieli [emoji28] ale mi cudownie [emoji41]Zobacz załącznik 929780
Przynajmniej będzie wesoło, u mnie smętnie bo nawet mąż nie chce dołączyć [emoji23]Też wskakuje zaraz do wanny tyle, ze pewnie z Ignasiem i wszystkimi kaczuszkami i innymi takimi
Ja właśnie lubię taką wodę jaka jest wskazana dla kobiet w ciąży, bardzo ciepłą, ale nie gorącą w gorącej nie jestem w stanie wysiedzieć dłużej niż kilka minut [emoji39]Też zaraz idę.uwielbiam leżeć.w wannie w gorącej wodzie mmmm mega relaks
Nie jest tak zle [emoji14]u mnie wypicie poszlo gładko, najgorsze bylo pierwsze 10minut po wypiciu jak mi sie nie dobrze troche robilo ale potem juz z górki [emoji6]Nie miałam jeszcze krzywej i też słyszałam straszne historie jakie to nie dobre.
Ty to mnie rozumiesz jednak. Wiadomo, że najlepiej to dziś być fit, eko i wogole zero konserwantów, tabletek, suplementów, życie w zgodzie z naturą. itd. Tylko jakim kosztem, bez przesady. Ja nie znam takich ludzi.Haha nie no wiadomo juz lepiej lyknac tabletkę. Ja swój zakwas wylalam bo mi sam zapach już na nerwy działał
Wesoło mam codzienniePrzynajmniej będzie wesoło, u mnie smętnie bo nawet mąż nie chce dołączyć [emoji23]
No po coś sa te wszystkie suplementy. Dobrze ze o tym piszemy bo ja dzisiaj o swoim witaminach zapomnialam [emoji33]Ty to mnie rozumiesz jednak. Wiadomo, że najlepiej to dziś być fit, eko i wogole zero konserwantów, tabletek, suplementów, życie w zgodzie z naturą. itd. Tylko jakim kosztem, bez przesady. Ja nie znam takich ludzi.
O widzisz na coś to moje narzekanie się w końcu przydało. A co jesz?!No po coś sa te wszystkie suplementy. Dobrze ze o tym piszemy bo ja dzisiaj o swoim witaminach zapomnialam [emoji33]
Hahaha, dzieci mają super skojarzenia ))))Wesoło mam codziennie
Ale chwile relaksu też bywają. Poprosze zaraz chlopakow o masaż
Chociaż synek ciągle biega i wola "ciach, ciach ał" czyli kroic nozem ciastoline
Na noże woła ałć fajnie mu sie skojarzyło, ale teść ostatnio przyszedl z przerażeniem, ze cos go boli a on biedny krzyczal ze chce noz