reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Haha nie no wiadomo juz lepiej lyknac tabletkę. Ja swój zakwas wylalam bo mi sam zapach już na nerwy działał ;)
Ty to mnie rozumiesz jednak. Wiadomo, że najlepiej to dziś być fit, eko i wogole zero konserwantów, tabletek, suplementów, życie w zgodzie z naturą. itd. Tylko jakim kosztem, bez przesady. Ja nie znam takich ludzi. :)

Przynajmniej będzie wesoło, u mnie smętnie bo nawet mąż nie chce dołączyć [emoji23]
Wesoło mam codziennie ;)
Ale chwile relaksu też bywają. Poprosze zaraz chlopakow o masaż :)
Chociaż synek ciągle biega i wola "ciach, ciach ał" czyli kroic nozem ciastoline :)
Na noże woła ałć fajnie mu sie skojarzyło, ale teść ostatnio przyszedl z przerażeniem, ze cos go boli a on biedny krzyczal ze chce noz :)

Ty to mnie rozumiesz jednak. Wiadomo, że najlepiej to dziś być fit, eko i wogole zero konserwantów, tabletek, suplementów, życie w zgodzie z naturą. itd. Tylko jakim kosztem, bez przesady. Ja nie znam takich ludzi. :)
No po coś sa te wszystkie suplementy. Dobrze ze o tym piszemy bo ja dzisiaj o swoim witaminach zapomnialam [emoji33]

reklama
Wesoło mam codziennie ;)
Ale chwile relaksu też bywają. Poprosze zaraz chlopakow o masaż :)
Chociaż synek ciągle biega i wola "ciach, ciach ał" czyli kroic nozem ciastoline :)
Na noże woła ałć fajnie mu sie skojarzyło, ale teść ostatnio przyszedl z przerażeniem, ze cos go boli a on biedny krzyczal ze chce noz :)
Hahaha, dzieci mają super skojarzenia ;))))) :D

Do góry