Nie dziwię się, ja tez ciagle cos mieszamSorka! Wszystko mi się miesza.
reklama
Ilma
Fanka BB :)
Normalnie dzwonię, halo o której u nas będziecie? [emoji23] teściowa sama nie przyjedzie zawsze jest z tesciem. Nie wiem jakoś przez lata mi się udaje forma bezosobowa. Zresztą druga sprawa jest taka, że oni mnie pomijają w rozmowach, bo liczy się tylko zdanie synka, ale to już inny temat nie będę go rozwijać. Dlatego dla mnie nie są rodzina [emoji6]Ja też jestem tego zdania, ale oni są starej daty. Już i tak byli oburzeni, że nie chce błogosławieństwa przed ślubem.
A gdybyś miała zapytać o której przyjedzie to jak?
Kaamilaaa
Ja czuje na dole pod pepkiem, najbardziej pp środku i po lewej stronie [emoji6]Słuchajcie a ruchy czujecie tylko po prawej stronie?! Bo ja nie tylko i się zastanawiam tak. Ma być?!
Darina87
No pod pepkiem ja tez i różnie właśnie lewo, prawo i środek. Co prawda rzadko i slabiutko, ale już jestem szczęśliwaJa czuje na dole pod pepkiem, najbardziej pp środku i po lewej stronie [emoji6]
Trzymamy kciukiA u Nas dziś śnieg to nic ze się topi bo na plusie Ale jest
Ja 161 i aktualnie 61 takze dużo.... W 1 ciazy miałam na starcie 49. Ale mam to.gdzieś z synem przytylam 23 kg i miesiąc po porodzie wazylam 48 teraz.(liczę na to ) też tak będzie
My dziś 17+0 za tydzień wizyta! mąż mówi do brzucha Iga. Ciekawe czy mi ginka powie kto tam siedzi
U mnie jest to samo, a córka ma już 2,5 roku. Od września chcialabym ją wysłać do przedszkola, ale też nie jestem pewna, boję się przenoszenia chorób do domu, tym bardziej że już będzie malenstwoA przypomnij mi ile ma?
Moj dopiero 1,5 roku więc to tez dlatego. Ja nawet siedziec nie moge tylko coagle czynnie brac udział w zabawie ew. Jak gotuje to posadzic go na blat i on muso pomagać. Cos umyc, gdzies cos wrzucic, pomieszać bo inaczej moge zapomniec o zrobieniu czegokolwiek
rena86
Ja z prawej czuje mocniejsze a z lewej slabiej, smieje sie do meza ze te z prawej to kopniaki, a z lewej to rozpychanie raczkami, jutro zapytam lekarza jak to z tymi ruchami jest.Słuchajcie a ruchy czujecie tylko po prawej stronie?! Bo ja nie tylko i się zastanawiam tak. Ma być?!
reklama
pantera987
Wygląda apetycznie. [emoji6]Ja właśnie zjadłam dwie miseczki żurku i mam ochotę na jeszcze [emoji39][emoji85].Patrzcie jaki wypasik sobie zrobilam [emoji23][emoji106]Zobacz załącznik 929694