reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja też jestem tego zdania, ale oni są starej daty. Już i tak byli oburzeni, że nie chce błogosławieństwa przed ślubem.
A gdybyś miała zapytać o której przyjedzie to jak? :D
Normalnie dzwonię, halo o której u nas będziecie? [emoji23] teściowa sama nie przyjedzie zawsze jest z tesciem. Nie wiem jakoś przez lata mi się udaje forma bezosobowa. Zresztą druga sprawa jest taka, że oni mnie pomijają w rozmowach, bo liczy się tylko zdanie synka, ale to już inny temat nie będę go rozwijać. Dlatego dla mnie nie są rodzina [emoji6]

A u Nas dziś śnieg:) to nic ze się topi bo na plusie :p Ale jest :D
Ja 161 i aktualnie 61 takze dużo.... W 1 ciazy miałam na starcie 49. Ale mam to.gdzieś :) z synem przytylam 23 kg i miesiąc po porodzie wazylam 48:) teraz.(liczę na to ) też tak będzie :p
My dziś 17+0:);):) za tydzień wizyta!:) mąż mówi do brzucha Iga. Ciekawe czy mi ginka powie kto tam siedzi :D
Trzymamy kciuki

A przypomnij mi ile ma?
Moj dopiero 1,5 roku więc to tez dlatego. Ja nawet siedziec nie moge tylko coagle czynnie brac udział w zabawie :) ew. Jak gotuje to posadzic go na blat i on muso pomagać. Cos umyc, gdzies cos wrzucic, pomieszać bo inaczej moge zapomniec o zrobieniu czegokolwiek
U mnie jest to samo, a córka ma już 2,5 roku. Od września chcialabym ją wysłać do przedszkola, ale też nie jestem pewna, boję się przenoszenia chorób do domu, tym bardziej że już będzie malenstwo

Słuchajcie a ruchy czujecie tylko po prawej stronie?! Bo ja nie tylko i się zastanawiam tak. Ma być?! :):errr:
Ja z prawej czuje mocniejsze a z lewej slabiej, smieje sie do meza ze te z prawej to kopniaki, a z lewej to rozpychanie raczkami, jutro zapytam lekarza jak to z tymi ruchami jest.

Patrzcie jaki wypasik sobie zrobilam [emoji23][emoji106]
IMG_20190102_133303.jpeg

reklama
Do góry